Водіїв попереджають про погіршення погодних умов на Житомирщині

Найближчими днями, за прогнозами синоптиків, очікуться погіршення погодних умов через сніг та ожеледицю, а відтак ускладниться безпека дорожнього руху на автошляхах.

Поліцейські застерігають водіїв та пішоходів бути максимально уважними та не нехтувати Правилами дорожнього руху, оскільки це може мати самі трагічні наслідки.

Небезпека виникає як унаслідок об’єктивних, так і суб’єктивних факторів. Керуючи транспортним засобом, обирайте швидкість руху, яка дозволить вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки, враховуйте погодні умови та час доби, стан дорожнього покриття та вашого транспортного засобу.

Не нехтуйте вимогами дорожніх знаків та правил безпеки.

Найближчими днями очікується погіршення погодних умов через сніг та ожеледь: за можливості утримайтесь від поїздок, особливо на дальні відстані. У разі крайньої необхідності подбайте про відповідний технічний стан вашого авто та будьте максимально обережними і уважними на дорозі.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, не будьте байдужими: викличте на допомогу аварійні служби або зателефонуйте на лінію «102».