Вибір проекту будинку

Вибір проекту для будівництва Вашого майбутнього будинку, мабуть один з найцікавіших етапів будівництва. 

Перш уявіть яким Ви бачите Ваш будинок, зверніться до професіоналів з dom4m, вони допоможуть побачити його функціональність і призначення. Бажано скласти перелік пріоритетів: що первинно, а що другорядне. Коли пріоритети стануть зрозумілі, можна приступати до вибору проекту.

Детально розглянувши кілька планувань, можна помітити, що в деяких проектах планування приміщень не зачіпає капітальних стін, – Ви можете прибирати і рухати перегородки, додавати свої, тим самим змінювати площу і призначення приміщень проекту.

Часто в проектах багато кімнати показані як спальна або кабінет, таку назву відображає лише уявлення архітектора про можливих мешканців будинку. Вам необхідно зрозуміти, чи влаштовує загальне планувальне рішення будинку. Особливу увагу варто приділити розміщенню ванних і санвузлів: їх положення на плані пов’язано з розміщенням інженерних систем в будинку і часто виключать можливість зміни.

Відомі проекти будинків  – пропонують варіанти архітектурно-планувальних рішень будинку, але кінцеві індивідуальність і стиль багато в чому будуть залежати від Вас. До переваг типових проектів можна віднести великий асортимент і невисоку ціну: серед безлічі рішень Ви зможете знайти найбільш підходящий. Для того щоб створити унікальний будинок, який влаштовував би на все 100% – необхідно розробляти індивідуальний проект!