​Подарунки в кожні руки від Mister.Am та кращих закладів міста

Без категорії

Нарешті засніжило і прийшла справжнісінька зима, а з нею весела пора свят. Mister.Am, всеукраїнський сервіс замовлення та доставки їжі, приготував багато приємних подарунків!

Сервіс піклується про своїх клієнтів та прагне створювати їм хороший настрій, томупродовжує дбайливо збирати асортимент кращих закладів міста, щоб кожен житомирянин насолоджувався улюбленими стравами, не докладаючи для цього ніяких зусиль. Тому Mister.Am пропонує всім долучитися до супервигідної акції – страви тижня!

Страва тижня – це страва, обрана закладом, на яку діє знижка 50% протягом цілого тижня. Не проґавте можливість придбати смаколик за привабливою ціною!

До вашої уваги страва тижня (з 5 по 12 грудня) та інші акції

  • Цього тижня острівець ірландської культури в Житомирі зі смачною їжею та холодним пивом, Ірландський паб (Yurish’s Pub) запрошує спробувати деруни з грибами за 19 грн (для замовлення тисни сюди).

  • Веселий пан Шульц дарує 10% знижки на абсолютно всі страви у пабі-ресторані та приватній броварні «Шульц», відомому приємною атмосферою, відмінним обслуговуванням, смачними стравами і, звичайно ж, кращими сортами свіжого пива.

Кафе “HZ” Хочу З’їсти” та піцерія “Pizza “HZ” також приготували приємність – при замовленні 2-х піц – піца “Салямі” в подарунок!

А також, спеціально для всіх любителів піци акційна пропозиція від мережі ресторанів «Celentano» при замовленні трьох піц – «Маргарита» в подарунок.

Челентано.jpg

Слідкуйте за новинами – підписуйтесь на наші групи в соціальних мережах: