Юрій Павленко: Діти – найдорожчий скарб України

Без категорії

Грандіозне дитяче свято в Бердичівськиу міському палаці культури подарували дітям представники ОПОЗИЦІЙНОГОТ БЛОКУ.

Яскраве і цікаве дійство, підготовлене вихованцями Бердичівського центру позашкільної світи ім. Разумкова, супроводжувало відкриття Благодійного фонду «ОНУФРІЄНКО-ДІТИ», головою якого стала керівник міської партійної організації Наталія Онуфрієнко.

«Фонд надаватиме допомогу одиноким мамам, котрі сьогодні опинилися у скрутному становищі через відміну більшості пільг, а також багатодітним та малозабезпеченим родинам, сиротам та напівсиротам, дітям, які знаходяться під опікою, вдовам та учасникам АТО, пенсіонерам. Вже сьогодні ми активно долучилися до благодійної акції, ініційованої народним депутатом України, головою Житомирської обласної організації ОПЛОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Юрієм Павленком, гостем нашого свята, і діти Бердичева власними руками виготовили подарунки для своїх ровесників з охопленого війною Донбасу», – розповіла Наталія Онуфрієнко.

«Не зважаючи на те, що влада, затверджуючи державний бюджет в черговий раз проігнорувала і потреби дитини, і потреби мільйонів найменш соціально захищених дорослих людей, фактично позбавивши їх необхідних умов для повноцінного життя у наступному році, діти Бердичева сьогодні показали перспективу, те майбутнє, яке є у нашої країни. Вони підготували надзвичайне дійство, продемонстрували свої видатні таланти. І цим ще раз довели, що діти – це найкращий, найдорожчий скарб країни.

Усі діти хочуть свята, радості, миру. Тому маленькі бердичівляни не тільки підготували виставу, а й своїми руками створили дуже цінні, важливі подарунки для своїх однолітків із Луганської і Донецької областей, поділилися частинкою свого серця з тими, хто переживає біду війни.

У свою чергу ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК і надалі буде відстоювати і захищати інтереси кожного громадянина – наймолодшого, без якого немає країни, і найстаршого, – віддаючи шану за роки служіння людям і державі. Ми не дозволимо знищити майбутнє та всі ті надбання, що створювалися важкою працею наших батьків», – наголосив Юрій Павленко.

По закінченню святкової вистави та після вручення грамот найактивнішим маленьким учасникам благодійної акції, Юрій Павленко разом зі Святим Миколаєм вручили дітям солодкі подарунки.

До новорічних привітань жителям області приєднався і перший заступник керівника обласної партійної організації Андрій Дяченко.

Цього ж дня благодійну акцію підтримали маленькі жителі Черняхова.

Заступник директора по роботі з дітьми Черняхівської центральної районної бібліотеки для дітей Юрій Сахненко розповів:

«Наші маленькі відвідувачі бібліотеки власними руками приготували новорічних сніговичків, а також принесли з дому м’які іграшки, щоб передати їх дітям на Схід.

Всі діти України хочуть миру, тому наші користувачі, які готували подаруночки для дітей, із чистим серцем, з добротою передають вітання і подарунки тим дітям, які зараз не можуть повноцінно в родинному колі відчути радість свята, тому що іде війна.

Наші відвідувачі та колектив бібліотеки прагнемо і надалі допомагати дітям, які проживають на сході України. Люди зі сходу та заходу нашої країни найбільше хочуть, щоб найшвидше вже ця війна закінчилась, щоб знову в Україні запанував мир.

Користуючись нагодою, дякую депутатам Житомирської обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, а особлива подяка – Наталії Рибак, за розуміння, яке в цей нелегкий час дуже потрібне кожному з нас, за постійну співпрацю та допомогу».

Святкові та благодійні заходи за ініціативи представників ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ цими днями проходять по всій області.