На Житомирщині ліквідували видавниче агентство «Книга Пам’яті України»

Ліквідували юридичну особу  – Житомирське обласне відділення пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України».

Про це йдеться в розпорядженні голови ОДА за 13 січня.

Утворюється ліквідаційна комісія на чолі з керівником видавництва Баралом, яка має завершити усі роботи і передачу майна протягом 2-х місяців.

«Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 25.02.1998 № 108 «Про продовження випуску обласної Книги Пам’яті України», від 21.10.10 № 336 «Про затвердження Статуту Житомирського обласного відділення пошуково-видавничого агентства «Книга Пам’яті України» у новій редакції», від 29.11.2016 № 407», – йдеться в розпорядженні.

Як писав Репортер, розпорядженням за 30 квітння голова ОДА ліквідував редколегію книги “Реабілітовані історією”. На Житомирщині їх видали – 6. Книги присвятили жертвам політичних репресій радянської доби в Україні.

При цьому, своїм розпорядженням за 27 квітня губернатор створив робочу групу щодо видання до 30-річчя Чорнобильської катастрофи обласної “Книги Пам’яті “Чорнобильська трагедія”.

В свою чергу депутати обласної ради 22 грудня не підтримали Програму з видання серії «Книга Пам’яті України. Обпалені війною. Житомирська область» на 2017–2018 роки. але запропонували альтернативу.