Сухожар для салонів красоти

Основа роботи будь-якого салону краси або косметологічного центру – це гігієна і безпека як клієнта, так і майстрів. Підтримці чистоти тут приділяють максимум уваги. Тому для салонів краси постійно винаходять всілякі пристрої, які допомагали б зберігати інструмент в повному порядку і при цьому не займали багато місця.

Яскравий тому приклад – сухожаровий  стерилізатор

Як він виглядає? За своєю суттю, це невелика шафка, куди занурюється манікюрний інструмент на певний час. Є різновид – це сухожарові шафи для інструментів, які знищують бактерії під впливом високих температур. Є ультрафіолетові стерилізатори – вони діють на забруднювач ультрафіолетовими променями.

Стерилізація – це необхідний захід, що забезпечує безпеку використання різного манікюрного і косметологічного приладдя в салонах краси і перукарнях. Майстри зобов’язані знезаражувати інструменти після кожного клієнта. До процедури термообробки доводиться вдаватися протягом робочого дня багаторазово, оскільки потік відвідувачів великий. Швидкість проведення стерилізації та її кінцевий результат залежать від того, 

Сьогодні виробники стерилізаційного обладнання пропонують широкий асортимент приладів, технічні характеристики яких і різноманітність цін дозволяють зробити вибір відповідно до потреб кожного підприємства краси

Ціни на стерилізатори і сухожарові шафи  приємно здивують вас. Точно так, як порадує і вибір цих практичних пристроїв у інтернет-магазинах.

Види стерилізаторів:

Стерилізатор кварцовий;

Манікюрний стерилізатор;

Стерилізатор ультрафіолетовий;

Сухожарові шафи.

Використання стерилізатора і сухожарової шафи

Що потрібно знати під час використання стерилізатора або сухожарові шафи? Припустимо, ви придбали цей необхідний для бізнесу прилад. Що далі? Важливо пам’ятати, що всі манікюрні прилади після використання поміщаються в ємність з дезинфектором. Потім вони ополаскоються в стерильній воді, де відбувається усунення залишків розчину. Далі інструмент слід висушити і вже тоді помістити в стерилізатор. Після знезараження в стерилізаторі, інструмент зберігається в спеціальному водонепроникному контейнері.