Трамп передає свій бізнес своїм синам

Під час прес-конференції Дональда Трампа, яка відбувається у ці хвилини, фінансовий консультант майбутнього Президента США повідомила, що бізнес-імперія Дональда Трампа “Trump Organization” передається його синам Дону та Еріку.

Трамп буде обмежений в отриманні оперативної корпоративної інформації, він тільки отримуватиме загальну інформацію про доходи та видатки.

Дональд Трамп погодився відмежуватися від свого бізнесу заради уникнення конфлікту інтересів.

Всі прибутки отримані готелями Трампа направлятимуться до бюджету США, у разі бронювання номерів представниками іноземних держав.

Трамп хоче керувати Америкою, спираючись на свій досвід успішного бізнесмена.

А у нас?

З Мексикою, за планами Трампа, збудують стіну – кордон. З його слів, він поважає мексиканців. “Уряд Мексики – фантастичний”, – сказав Трамп. 

Запитання журналістів, які не подобалися Трампу, він зупиняв, а ЗМІ називав “фейковими”. 

Ось Вам і свобода слова.

“Це надзвичайно безчесні люди”, – так охарактеризував Трамп репортерів, які оприлюднювали інформацію, про те, що Росія допомогла йому стати Президентом. 

“Це сором, коли таємні доповіді розвідки потрапляють у ЗМІ. Значить, хтось з моїх людей мене зливає”, – сказав Трамп.

“Росія буде поважати нас більше. Росія неодмінно втручалася, але нас зламують усі, бо у нас немає кіберзахисту. Я не буду проводити перезавантаження з Росією. А ось Китай кидає нам виклик. Всі вони поважатимуть нас більше, ніж при попередній адміністрації”, – каже Трамп.

Також він відмовився відповідати на запитання про податкову прозорість його бізнесу.

“Якщо мої сини провалять родинний бізнес, я їм скажу: “Вас звільнено!”, – підсумував майбутній Президент США.