В чому позитив від мандрівки на автомобілі

Говорячи про автоподорожі, хотілося б виділити їх переваги в порівнянні з іншими видами туризму і способами пересування. Почнемо по порядку. Отже, переваги.

Неймовірна свобода пересувань і повна незалежність на обраному маршруті. Це головний плюс, що дає неймовірне відчуття свободи, адже маршрут можна змінити не тільки в будь-який день, але і момент. На пляжі погана погода? Тоді можна з легкістю їхати далі. Сподобалося якесь місто? Чому б не затриматися в ньому ще на день. А як же бронювання готелів, скажете ви. Але якщо задуматися, то заради тієї самої свободи, таку послугу можна іне замовляти. Адже навіть якщо по приїзду (НЕ бронюючи заздалегідь) бракуватиме готелю або хостелу за прийнятною ціною або з вільними місцями, то завжди залишається варіант ночівлі в машині. Таким чином, ви кожного разу зможете проводити стільки часу, скільки захочете там, де ви забажаєте.

Шанс подивитися такі місця, які за інших обставин побачити було б неможливо. Якщо спробувати спланувати подорож, нехай навіть по п’яти містах, але без авто, то виявиться, що часу і коштів на це піде досить-таки багато. Як варіант, можна купити автобусний тур. Але він вимагає відвідування строго визначених місць і не більше того. А саме життя країни, її маленькі затишні містечка, чарівні села, монументальні замки, чарівні пейзажі залишаться «за бортом» вашого вояжу. Автоподорож дає можливість побачити все це, просто звернувши з дороги, побачивши приголомшливі ущелини, красиві долини або величні гори.

Сила-силенна вражень і смак пригод. Пускаючись в автомобільне турне, потрібно бути авантюристом за складом характеру. Тоді вам гарантовані море вражень і різного роду пригод, оповідань про яких вистачить надовго. Крім того, це прекрасний різносторонній досвід, набутий на практиці. Якщо такої риси характеру у вас немає, то вся поїздка ризикує перетворитися в єдиний рутинний захід.

Слушна нагода заощадити, якщо ви будете подорожувати невеликою компанією з трьох – чотирьох чоловік. А якщо маршрут буде проходити через велику кількість міст, то з матеріальних витрат це буде безсумнівно найвигіднішою і дешевою подорожжю з усіх можливих варіантів.

Підводячи підсумок, можна сміливо сказати, що якщо ви хороший автомобіліст і до того ж любитель пригод, то жоден вид відпочинку замінити автотур не зможе. Тому, якщо навіть у вас немає автівки її завжди можна взяти на прокат. Компанія RACE пропонує таку послугу. Усі деталі на http://race.net.ua/