Як вибрати ультрафіолетову лампу?

Жодне нарощування гелю не обходиться без спеціального приборчика, іменованого – ультрофіолетовою лампою для нігтів.

Під випромінюванням цієї лампи нігті закріплюються і тверднуть – процес полімеризації. Ультрафіолетове випромінювання сприяє закріпленню нігтів в тій формі, в якій вони були створені, адже сам матеріал пластичний і не твердий.

Перш ніж купити лампи для сушки нігтів у багатьох виникає головне питання: як вибрати УФ лампу для полімеризації гелевих нігтів, яка підійде для роботи і буде зручною. Тим більше, що сьогодні на ринку матеріалів і устаткування для нейл-індустрії представлена величезна кількість різних моделей гелевих УФ ламп.

Так яка ж повинна бути ультрафіолетова лампа для гелевих нігтів, яка підійде вам?

Гелеві УФ лампи діляться на дві великі групи: для однієї руки і для двох рук.

Для однієї руки передбачає можливість сушіння гелю на одній з кисті рук, а ось та, що розрахована на дві руки, може використовуватися для сушки як одного пальця, так і всіх десяти, тому мені здається, що лампа для двох рук – набагато зручніша у використанні .

Поговоримо про потужності.

Це найголовніша характеристика, яка означає яка лампа для гелевих нігтів буде працювати з великою швидкістю на відміну від інших. Потужність цих ламп визначається як кількістю встановлюваних в ній ламп, так і потужністю кожної лампи окремо. Ви можете купити лампу потужністю 7w, 9w, 14w, 18w, 36w, 42w, і в продажу є УФ лампа 54 w, 

Ще одна важлива відмінність ультрафіолетових ламп, це рівномірність розподілу ультрафіолетових променів по поверхні нарощеного нігтя гелем. Справа в тому, що гарне застигання гелю може бути забезпечено тільки за умови, що УФ лампа для гелевих нігтів рівномірно розподіляє промені на всю поверхню нігтя. 

Рівномірне падіння променів в гелевій УФ лампі відбувається за рахунок їх заломлення при відображенні від фольги або дзеркал. Але, якщо лампочки розташовуються тільки зверху, це не означає, що така УФ лампа для гелевих нігтів буде працювати гірше інших. Пам’ятайте, що лампи для гелевих нігтів з дзеркалами коштують більш дорожче, але вони і якісніше.