​Зимова феєрія казки та свята від туристичної агенції «Креветка тур»

Зима… святкова і казкова пора, коли на мить можна забути про буденну реальність. 

Повсюду панує затишок, спокій і тиша, саме це переносить нас в іншу дивовижну реальність. Тільки уявіть, у тихому і красивому місці серед лісу між ялин всі дива трапляються з вами, у цій добрій атмосфері, де Ви — головний герой. Перенестися та відчути зимову феєрію свят, поринути в чарівну казку, вам допоможе туристична агенція «Креветка тур», яка пропонує різні варіанти відпочинку: тур вихідного дня «термали Закарпаття», «канікули у Львові», «лижні тури на Буковель» та ін.

Розглянемо кожний варіант детальніше, розпочнемо з найпопулярнішого. Ви тільки уявіть…круті схили, довгі траси, купа місць для фрірайду, чудовий рельєф та розкішний природний сніговий покрив — саме так, звучить мрія кожного хто закоханий у активний зимовий відпочинок. Де оселитись, де кататись, куди податись по розваги, не хвилюйте про це та інше подбаємо ми.

Поспішайте скористатися «гарячими» прозиціями від «Креветки тур».

1. Буковель 3 дні / 2 ночі — вартість від 1500 грн. Детальніше за посиланням

2. Лижні тури на Буковель 4 дні/3 ночі — вартість — 1700 грн (приватні котеджі), від 1850 грн (готелі). Детальніше за посиланням

3. Буковель 7днів / 6 ночей — вартість від 2700 грн.Детальніше за посиланням.

Для тих, хто полюбляє старовинні замки, древню і загадкову історію, скелі, печери ідеальним варіантом буде тур вихідного дня «Термали Закарпаття + Львів».Це — найкращий варіант відпочинку, коли можна сумістити приємне з корисним для здоров’я.Вас чекає екскурсія та подорож по містам: Мукачево, Чинадієво, Міжгір’я, Пилипець, Колочава, Косино, Замок Шенборнів, Львів.

Більше десятка старовинних замків різних епох, дерев’яні церкви і фортеці, солоні озера, мінеральні джерела та термальні води — запам’ятаються кожному, хто приїде сюди.


Переваги поїздок з туристичною агенцією «Креветка тур»:

  1. Вигідні пропозиції. Вам не потрібно стояти в чергах за покупкою путівок по ранкових акціях, приємні ціни тільки у нас.
  2. Прокат. Наші туристи мають можливість отримати знижку на прокат якісного обладнання.
  3. Страхування. Ми оформляємо для кожного туриста медичний страховий поліс та страхування від нещасного випадку!
  4. Програма. Ми відразу по приїзду поселяємо всіх наших туристів в номери, а виселяємо в останній день ввечері!
  5. Проїзд на комфортабельному автобусі.
  6. Проживання. Ми врахували побажання кожного: можливе проживання і в приватних котеджах, і в готелі. Індивідуальний підхід, врахування ваших побажань, 2-разове харчування різними смаколиками — це здається дрібнички, але саме з таких дрібниць складається ваш омріяний відпочинок!
  7. Графік виїздів. Гарантуємо найбільший вибір дат для відпочинку, ми організовуємо тури на 3, 4, 7 днів, на будні та вихідні!
  8. Супровід. «Креветка тур» забезпечує Вас якісним супроводом протягом всього туру та завжди зможуть вас проконсультувати по будь-якому питанню!

Відпочинок взимку 2017 подарує кожному найяскравіші емоції. Туристи можуть підкорювати не лише гірські вершини, а і дізнатися древню і загадкову історію Закарпаття.

Отже: їхати, чи не їхати? Обирати вам, проте згадайте, що зимовий відпочинок активний і неперевершений. І незаперечний той факт, що побувавши хоч раз на такому відпочинку, ви захочете повернутися сюди знову. Повернутися за тим незрівнянним почуттям польоту, свободи та щирої радості.

Пам’ятайте на відпочинку завжди ажур, коли поруч «Креветка тур». Завітайте до нас та оберіть найкращий відпочинок!

м. Житомир, вул. Київська 8 (будівля “КредитМаркет”); вул. Київська 64.

Тел.: (0412) 44 97 91; (096) 309 88 51; (063) 814 38 88.

Офіційний сайт — krevetka-tour.com.ua

Електронна адреса — krevetka.zt@gmail.com