15 лютого в Міжнародний день онкохворих дітей в Житомирі пройде благодійна акція

Без категорії

У 18-00 біля ТРЦ «Глобал» волонтери благодійної організації «Разом до життя» запаленими свічками викладуть напис «Надія є!».

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до акції і висловити свою підтримку хворим дітям.

Що таке Міжнародний день онкохворих дітей?

Міжнародний день онкохворих дітей є глобальною спільної кампанією з підвищення обізнаності про дитячий рак. Також це можливість висловити підтримку дітям і підліткам, які борються з цією страшною хворобою, і їх сім’ям.
Міжнародний день онкохворих дітей ґрунтується на глибинному переконанні, що кожна дитина, хвора на рак, заслуговує найкращої медичної та психологічної допомоги незалежно від країни проживання, фінансового або соціального стану. Смертність від дитячої онкології може бути значно нижче при своєчасній і точній діагностиці, доступності належного лікування і якісних медикаментів.

Міжнародний день дітей, хворих на рак, вперше був оголошений у вересні 2001 року в Люксембурзі під час щорічної зустрічі Міжнародної конфедерації організацій батьків дітей, хворих на рак. Символ боротьби з дитячими онкологічними захворюваннями – золота стрічка. Акції, присвячені цій даті, проводяться більш ніж в 40 країнах світу.

Чому це важливо для нас?

Діти і підлітки є серцем кожної нації. І наш обов’язок – гарантувати їм, що вони можуть жити повноцінним життям. На жаль, онкологія не тільки забирає у дітей їх щасливе дитинство, а й ставить під загрозу саме життя. Страшний діагноз руйнує саме поняття щасливого життя для дітей та їх сімей. Рак – це величезний біль і стрес. І ми вважаємо, що жодна дитина або сім’я не повинні проходити шлях боротьби з цією страшною хворобою самотужки.

У цей день ви можете прийти на акцію «Надія є!» і висловити свою підтримку дітям, хворим на рак. Не відкладайте це на потім. Адже ми всі знаємо, що для онкохворих дітей сьогодні іноді це все, що у них є.
Тільки разом ми створюємо зміни. Тільки разом ми можемо зробити життя онкохворих дітей краще.

15 лютого – це не день відчаю, а свято перемоги малюків і дорослих, лікарів, родичів хворих і всіх, хто не байдужий до чужого горя, над страшною недугою – дитячою онкологією.

Акція «Надія є!» Пройде 15 лютого в 18-00 біля входу в ТЦ «Глобал».

Ви можете прийти і написати на паперових сердечках слова підтримки і добрі побажання важкохворим дітям та їх батькам, а також зробити благодійну пожертву.