Асортимент новинок Лего 2017 року

Всі новинки, що з’являються в асортименті магазинів, які торгують Lego, оперативно потрапляють в їхні каталоги. Можете бути впевнені:  ви не пропустите вихід чергового ігрового набору або конструктора, і будете в курсі всього, що випустить компанія в цей важливий для неї рік.

Вас цікавлять Лего новинки 2017 року? Ознайомлюватися з конструкторами, ігровими наборами та іншою продукцією цього виробника, що вже з’явилася у продажу (або тільки планованої до серійного виробництва) ми будемо разом із сайтом  detkamnado.com.ua. Отже, гоу обговорювати новинки цього року.

У 2017 році компанії виповнюється 85 років. А це – привід для випуску вельми і вельми цікавих продуктів. І згідно анонсів виробника, вони будуть. Але і це ще не все. У цьому році, на додаток до всього, культовій сазі «Зоряні війни» виповнюється 40 років. Так що, шанувальникам цієї серії теж є, чого очікувати.

Новинки для самих маленьких

У 2017 році варто очікувати появи безлічі нових наборів серії Duplo для самих маленьких шанувальників цього бренду. Згідно з даними з офіційного сайту планується вихід наступних іграшок:

Продовження серії Pets, що дозволяє малюкам знайомитися з навколишнім світом.

Набір Batcave Challenge, завдяки якому і у самих маленьких тепер буде своя команда супергероїв на чолі з Бетменом.

Іграшки із серії «My first …». У 2017 році варто очікувати появи таких наборів, як BUS, Parrot, Building Blocks і безліч інших.

Для хлопчиків і дівчаток

Lego каталог 2017 включає найактуальніші новинки, орієнтовані на хлопчиків і дівчаток різного віку. І тим, і іншим будуть цікаві набори і конструктори за мотивами фільму, що завоював чималу популярність, –  Lego Movies. Крім того, увагу варто звернути й на іграшки, створені за мотивами інших фільмів, героями яких є фігурки Лего.

Крім цього, в  каталозі 2017 року ви знайдете поновлення таких популярних лінійок, як:

Disney Princesses, героями яких є персонажі улюблених багатьма казок. У 2017 році в планах компанії доповнити асортимент наборами за мотивами «Сплячої красуні» і «Холодного серця».

Super Heroes DC Universe, яка користується попитом серед шанувальників популярних супергероїв.

Star Wars. Як же без доповнення новими наборами однієї з найпопулярніших лінійок? Виробник планує як і раніше радувати ними своїх шанувальників.