Boeing показав свій 787-10 Dreamliner

Boeing 787-10 Dreamliner, третій представник сімейства 787, дебютував на території заводу Boeing в штаті Південна Кароліна. Тисячі співробітників заводу в Північному Чарльстоні відсвяткували цю подію разом з президентом США Дональдом Трампом і губернатором штату Південна Кароліна Хенрі МакМастером.

«Те, що відбувається тут на заводі Boeing в штаті Південна Кароліна – це справжня американська історія успіху, – заявив Денніс Мюленбург, голова ради директорів, президент і головний виконавчий директор компанії Boeing. – Всього за якихось кілька років наша команда трансформувала нову виробничу площадку в сучасний авіаційний завод, що постачає літаки 787 авіакомпаніям у всьому світі і створює тисячі робочих місць в США за рахунок своєї діяльності».

787-10, який збирають тільки на заводі Boeing в Південній Кароліні, буде підготовлений до першого польоту в найближчі тижні.

«Цей літак є найекономічнішим в своєму класі, що було досягнуто в результаті багатьох років наполегливої роботи і відданості справі наших колег в компанії Boeing, постачальників і партнерів в Південній Кароліні і в усьому світі, – заявив Кевін Макаллистер, виконавчий віце-президент компанії Boeing , президент і головний виконавчий директор Boeing Commercial Airplanes. – Ми переконані, що нашим замовникам, включаючи стартового замовника авіакомпанію Singapore Airlines, дуже сподобається те, як 787-10 трансформує їх парки повітряних суден, і ми з нетерпінням чекаємо початку експлуатації ними нашого нового літака».

Boeing почне поставляти 787-10 авіакомпаніям в 2018 році. Дев’ять замовників з усього світу розмістили замовлення на 149 літаків.

Boeing одна из самых известных авиакосмических корпораций в мире. Вот поэтому акции Boeing имеют такую же надежность, как и вся продукция компании.