​День Святого Валентина 2

Де є любов, там є життя. ( М.Ганді)

Усім відомо, що 14 лютого святкують День святого Валентина або так званий День закоханих. Це свято з’явилося у нас в країні не так і давно, на початку 90-х років минулого століття.

Як відомо, дуже швидко розповсюдилося і набрало великої популярності серед молоді. Дехто й до сьогоднішнього часу відмовляються від цього свята, вважають, що це так звана «дурна вигадка», і не обов’язково своїй другій половинці дарувати листівки, квіти та смаколики у вигляді сердечок. 

Але велика кількість молоді захоплюється цим днем, тому що вважають, що саме в цей день – 14 лютого, можна довести свою любов до коханої людини, зробити їй приємне. 

Деякі думки людей є про те, що якщо ви не святкуєте День закоханих, то ви – безсердечна людина, яка ніколи нікого не кохала в своєму житті. Думка є й про те, що цей день лише привід для святкування, адже День закоханих вважали свято 6-7 липня, тоді пари придивлялися один до одного та вирішували свою долю. Тож якщо ви не святкуєте цей день, то є дуже багато версій щодо походження цього свята.

Сьогодні – день усіх закоханих. І це свято, хто його святкує, з кожним роком все міцніше вкорінюється серед нас. Тому, що кохання – найпрекрасніше та найзагадковіше з усіх людських почуттів. Символами цього дня є листівки у вигляді сердець, купідончики, солодощі, червоні троянди, голуби та різні подарунки, що подобаються вашим коханим. 

Кохайте та будьте коханими, не бійтесь дарувати свої почуття, освідчуйтесь та отримуйте задоволення, не бійтеся признаватися цьому, адже на це і є сьогоднішнє свято.

Всяке кохання справжнє і прекрасне по – своєму, тільки б воно було в серці, а не в голові. ( Белінський)

Віта Костюк