​Дружба

“Виключити з життя дружбу все одно, що позбавити світ сонячного світла” (Цицерон).

Справжнє диво – зустріти людину, з якою у тебе будуть споріднені душі, яка буде поважати тебе таку, яка ти є. Така людина зможе розбудити твою кров і спонукати тебе до нових звершень.

Важливо у житті знайти людину, що зрозуміє тебе навіть тоді, коли ти мовчиш. Дружбу не потрібно плутати із приятельськими стосунками, адже кожен шукає в другові важливі для себе риси. Риси ідеалу людини, яка вміє цікаво говорити, вміє підбадьорити, завжди готова дати цінну пораду, донести важливу інформацію та є оптимістом у твоєму житті.

У дружбі треба вчитися бути людиною. Хоч ніхто не застрахований від помилок, головне – уміти їх помічати та знаходити у собі. Пам’ятайте, хто прагне до самовдосконалення, приваблюватиме оточуючих до себе та легко знайде друзів. Адже добре коли є та людина, яка поруч з тобою має велике серце, яка вірна та щира тобі, яка має вогник в серці, яким запалює тебе.

“Дружба – найнеобхідніше для життя, так як ніхто не побажає собі життя без друзів, навіть якщо б він мав усі інші блага.” (Аристотель).

Віта Костюк