Корпоративні подарунки

Безумовно, найкращим доказом того, що керівник цінує своїх працівників, є гідний рівень зарплати і комфортні умови праці. До того ж хороший бізнесмен регулярно матеріально заохочує своїх працівників, стимулюючи, таким чином, їх до прояву ініціативи і старанності. Сюди ж можна віднести і подарунки співробітникам, приурочені як до державних, так і до особистих свят.

Корпоративні подарунки вирішують кілька завдань: демонструють увагу керівництва до кожного співробітника і, одночасно, ефективно впливають на просування позитивного іміджу компанії. І зовсім не обов’язково, що б подарунки були грандіозними і дорогими. Широке поширення отримали такі корпоративні подарунки сувенірного характеру – брелоки, магніти на холодильник, прикраси на телефон. 

Особливою популярністю користуються подарунки для співробітників іміджевого характеру. До цієї категорії можна віднести, як елементи одягу – кепки, жилетки, шарфи, так і канцелярське приладдя – папки, ручки, щоденники, календарі, кейси. Також блокноти, замовити які можна в типографії Impress . Найважливіше якість будь-якого корпоративного подарунка – це об’єднуючий елемент. Це може бути і назва компанії, і її логотип.

Іншим приводом для надання знаків уваги можуть бути подарунки співробітникам на Новий рік, Різдво тощо. Для цих цілей ідеально підійдуть  рушники, постіль, в залежності від фінансових можливостей компанії та фантазії. Важливо, щоб колезі подарунок мав приблизно одну і ту ж цінність, в іншому випадку замість зміцнення корпоративного духу і єднання колективу, можна спровокувати як приховані заздрість і інтриги, так і відкриту ворожнечу.

Простежується цікава тенденція, чим довше на ринку та чи інша компанія, чим успішніше її керівник, тим складніше підібрати оригінальні подарунки співробітникам. Тут необхідно проявляти симбіоз креативності та стилю та до того ж не шкодувати кошти на корпоративні подарунки.