Легалізація наркотиків: за чи проти?

Широко поширена думка, що наркотики – це зло. Покажіть мені того, хто це заперечує і я назву його наркоманом.Але зважаючи на нинішню ситуацію у світі, може посперечатися на рахунок протилежного? Що як у цієї проблеми планетарного масштабу є й інша сторона – користь? Саме так, користь. Що, як наркотики є прямий шлях до очищення Землі від “зайвих” людей.

 Проблема перенаселення гостро постала перед людством задовго до початку двадцятого століття.За якихось п’ятдесят років наша чисельність сягнула восьми мільярдів. 

А тепер назад до згубної звички. Погодьтесь, дитина із зразкової сім’ї (йде мова про відсутність залежних членів родини), котрій змалечку прищеплювали любов до життя та здоровий його спосіб, ніколи не постане перед вибором “СПРОБУВАТИ ЧИ НІ?”

Саме вибором, адже це право особисто кожного. Людина, яка піддалась гніту компанії, що, будемо відвертими, грішить наркотиками – слабка людина. Слабка і та, що не береже себе та за першої ж можливості чи життєвих труднощах жує “колеса” чи бере до рук шприц. 

Легалізувавши наркотики по всьому світу, людство через певний проміжок часу очиститься від неспроможних чинити опір особин, створивши надрасу. У них будуть бажання, цілі, амбіції та можливості для їх реалізації.

Безперечно, не варто забувати, що серед “слабких” може бути й хто-небудь з родичів, але ж…

 Слід зауважити, що це лише суб’єктивна думка, і не варто сприймати усі слова як належне. Зрештою це лише утопія.

Гузь Олена