Mercedes-AMG покаже в Женеві 600-сильний родстер

Mercedes-Benz розробляє седан на базі купе GT, повідомляє Autocar. Видання вже опублікувало рендерне зображення машини. Концепт автомобіля буде випущений під брендом Mercedes-AMG і представлений на автосалоні в Женеві 7 березня. Основним конкурентом новинки під назвою Mercedes-AMG GT4 стане Porsche Panamera Turbo. В майбутньому новинка отримає серійну версію, яка в модельному ряду компанії займе місце CLS Shooting Brake. Продажі машини почнуться в 2018 році.

Дизайн новинки нагадує Mercedes-AMG GT3. Автомобіль побудують на платформі MRA. Це ж шасі на даний момент використовують C 63, E 63 і S 63. Для зниження ваги деталі седана виконані з алюмінію і високоміцної сталі. Новинка отримає 4,0-літровий літровий бензиновий мотор V8.

Очікується, що віддача двигуна перевищить 600 кінських сил. Агрегат працюватиме спільно з автоматичною коробкою передач Speedshift MCT. Крім того, автомобіль укомплектують переналаштованою підвіскою.

Восени минулого року компанія Mercedes-Benz представила свій новий родстер на базі купе GT. Автомобіль випущений під брендом Mercedes-AMG і позиціонується як конкурент кабріолета Porsche 911. Автомобіль отримає складаний м’який верх і великий багажник з вбудованим стоп-сигналом. Дах автомобіля може відкриватися і закриватися на швидкості до 50 км на годину.

Базову версію родстера Mercedes-AMG GT укомплектували 4,0-літровим бітурбодвигуном V8 потужністю 470 кінських сил. «Заряджена» версія під назвою Mercedes-AMG GT S Roadster отримала модернізований двигун V8 з віддачею 550 кінських сил. Агрегати працюють спільно з семиступінчастою автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням Speedshift.

Раніше стало відомо, що компанія Mercedes-Benz в майбутньому розширить лінійку GT. Однією з новинок, крім родстера, стане трековий GT4. Автомобіль займе місце на сходинку нижче GT3 і стане конкурентом спорткара McLaren 570S GT4. Також очікується появи модифікації Mercedes-AMG GT Black Series.

Усім автолюбителям на замітку. Органайзери в багажник Car Mats. Вони виготовлені з оригінального ковроліну, який легко можна почистити від бруду і пилу. Усі деталі за лінком – http://all4cars.com.ua/dir_organajzer-v-bagazhnik.htm