​На струнах любові в Житомирі

У четвер 16 лютого житомирські поціновувачі мистецтва завітали до кав’ярні-кондитерської «Теретенія», де відбувся музично-поетичний вечір трьох житомирських мисткинь – композиторки і виконавиці пісень Лариси Бойко, поетеси Світлани Соболевської і юної співачки Даші Філінської. 

Як і зазначалося у афіші, пролунав срібний дзвін струн гітари Лариси Бойко. Вона виконала низку пісень на вірші Лесі Українки, Ліни Костенко, Володимира Шовкошитного, Світлани Штатської, Людмили Янушевич і Світлани Соболевської. Пісні Лариси Бойко доповнювали вірші Світлани Соболевської у авторському виконанні, сповнені роздумів про кохання і життя. 

Джазову ноту до любовного трунку додала студентка Даша Філінська, зачарувавши глядачів неповторною манерою виконання. Особливу атмосферу заходу створили ексклюзивні картини і репродукції картин відомого українського художника Юрія Камишного. 

Протягом декількох годин всі, хто відвідав «Теретенію», мали можливість знаходитись «на затишному Острові теплих Слів і Думок, у безкрайньому Просторі, у безмежжі Зірок…».