Поради для вибору жалюзі

Ви хочете підібрати собі жалюзі для дому, але не знаєте на чому саме зупинити свій вибір? 

Наші поради щодо вибору жалюзі і штор Вам в цьому, безумовно, допоможуть. Жалюзи в Днепропетровске.

1. Вертикальні жалюзі, зроблені з пластику, можуть використовуватися як в домашньому, так і в офісному, і в будь-якому іншому інтер’єрі. Вони відрізняються гігієнічністю, простотою в догляді і презентабельним зовнішнім відом. 

Вертикальні пластикові жалюзі, як правило, виготовляються з якісного матеріалу. Тому вони дуже довгий час тримають необхідну форму, і практично не піддаються зовнішнім змінам.

Але, як і будь-який елемент декору вікна, вони мають і свої недоліки. Наприклад, їх не рекомендується використовувати біля кондиціонера або біля батареї опалення. Під впливом тепла вони просто напросто можуть втратити свою первинну форму.

Пластик може мати різне забарвлення. Наприклад, він може мати спектр кольорів, який належить натуральному дереву. Однак вартість таких жалюзі буде набагато нижче, ніж жалюзі з натурального дерева. Такі жалюзі будуть по кишені багатьом споживачам, які займаються декоруванням свого приміщення самостійно.

2. Жалюзі з натурального дерева будуть виглядати благородно і вишукано на будь-яких вікнах. Вони дуже гармонійно вписуються в інтер’єр з дерев’яними меблями. Вертикальні дерев’яні жалюзі в середньому мають ширину ламелей 13 см.

Спектр їх відтінків теж дуже багатий. Завдяки цьому можна легко підібрати жалюзі під колір своїх меблів. Дерев’яні жалюзі при правильному використанні мають довгий термін служби. Головне – уникати попадання на них вологи.

3. Для тих, хто стверджує, що вертикальні жалюзі виглядають в житловому приміщенні сіро і нудно, є інший вид жалюзі – мультифактурні. Своїм зовнішнім виглядом вони трохи нагадують гардини. Виготовляються вони з тканини, металу і пластика.

Мультифактурні вертикальні жалюзі можуть повною мірою замінити звичайні штори. Вони також саме відкриваються і закриваються, з їх експлуатацією не буде ніяких проблем.