Поради щодо вибору взуття

Ми  зібрали воєдино всі рекомендації по  купівлі взуття та нижче ми пропонуємо вам цікаві поради, які стануть в нагоді всім тим, хто цінує комфорт, який купується за свої гроші.

До речі, якісне взуття на https://amendo.com.ua

Отже, давайте з’ясуємо, що і як правильно купувати.

1. Якщо зрозумієте, що нога у Вас вузька – варто взяти взуття на пів розміру менше (пізніше вона трохи розноситься і обов’язково ляже по нозі). Якщо стопа, навпаки, широка – беріть взуття на розмір більше: в цьому випадку її не потрібно розношувати або розтягувати, вона не втратить форму, а ноги отримають максимальний комфорт.

2. Майте на увазі, що розміри правої і лівої ноги можуть відрізнятися – завжди орієнтуйтеся на більший розмір.

3. Якщо Ваша нога має цілком стандартний половинчастий розмір, а незнайомий, але дуже привабливий бренд має тільки цілими: 36, 37, 38 розміри і далі – вибирайте найближчий до Вашого більший розмір.

4. Для спортивного взуття варто зробити виняток: брати завжди на пів розміру більше. Невеликий вільний простір забезпечує кращу рухливість стопи, більший комфорт і необхідну свободу рухів.

5. Якщо Ви плануєте носити взуття з носком – керуйтеся здоровим глуздом і порадами викладеними вище.

6. Якщо ви купуєте сандалі, то пам’ятайте, що ні носок ні п’ята не повинні виходити за лінію підошви.

7. Якщо взуття трохи тисне, то можна її загорнути у вологий рушник, яке попередньо було змочене в дуже гарячій воді і ретельно віджати. Але якщо ця порада не допоможе, то краще відмовтеся від придбаної пари, адже головне у взутті – комфорт.

8. Ви можете перевірити ваш розмір взуття в домашніх умовах – поставте стопи на аркуш паперу і проведіть лінії на рівні великого пальця і п’яти – відстань між лініями і є ваш розмір. Будьте уважні! Вибирайте розмір, який відповідає більшій стопі.