Працівники 16-го ЖЕКу побили житомирянина до втрати свідомості

Працівники КВЖРЕП № 16 побили чоловіка біля власної квартири за те, що той заважав їм відключити електроенергію. Про це кореспонденту сайту “ЖИТОМИР.today” розповів постраждалий житомирянин.

За його словами, троє працівників КВЖРЕП № 16, принаймні так вони йому представилися, ударом по голові повалили чоловіка на землю та били ногами, доки той не втратив свідомість. Після того як сусіди наробили ґвалту та викликали поліцію, комунальники втекли з місця події.

У нашому будинку за адресою Шевченка, 43 ЖЕК № 16 нараховує електроенергію і щомісяця додає до показників лічильника по 2060 кіловатів. Люди в паніці. Частина жителів просто перестала платити за електроенергію, у тому числі і я. Уже неодноразово писав листи, щоб вони правильно нараховували та зробили перерахунок, але вони категорично відмовляються. А сьогодні зранку прийшли відключати електроенергію без рішення суду, узагалі без нічого. Прийшли п’ятеро осіб, дві жінки та троє чоловіків, і почали відключати світло мешканцям будинку”, – розповів постраждалий мешканець будинку Сергій Іванович Куник.

Як пояснив далі чоловік, спочатку комунальники вимкнули електроенергію його сусідці. Та підняла ґвалт та почала обурюватися. Через це вийшов із квартири і Сергій Іванович.

Розумієте, усі лічильники наші, як і щитки. Спитав у них, хто такі. Відповіли, що з ЖЕКу № 16, а відключити електроенергію наказав начальник цього ж таки ЖЕКу. Підійшли до мого щитка, який був замкнений на замок. Викруткою зламали замок і почали відрізати світло. Я запанікував та був шокований. Не знав, що робити. Коли зробив зауваження, мене просто послали. Я пішов додому, у мене там пила, щоб м’ясо різати. Взяв її, вийшов і кажу: так, дорогенький, якщо ти там щось будеш робити відріжу руки. У цей час мене вдарили по голові. Я впав, і вони мене почали бити ногами по голові, по обличчю. Я втратив свідомість. Повибігали люди мені на захист, і тоді вони втекли”, – пояснив Сергій Куник.

Після цього чоловік викликав поліцію та написав заяву. Крім того, пройшов судмедекспертизу.

У поліції інформацію про виклик підтвердили та пояснили, що, крім першого чоловіка, який написав заяву про побиття, згодом звернувся ще один. Останній пояснив, що прямує до травмпункту, та заявив про порізи. На місце події виїхали працівники поліції.

Кореспонденти “ЖИТОМИР.today” звернулися до керівництва КВЖРЕП №16 та профільного заступника міського голови Олександра Фещенка за офіційним коментарем щодо ситуації. Проте директора КВЖРЕПу на місці не виявилось, а заступник міського голови пообіцяв розібратися в ситуації та надати коментар стосовно інциденту.