​«StarMaker» 2017 в Житомирі

2 лютого в Житомирі в нічному клубі «Каньон» відбувся фестиваль «StarMaker». Метою проекта став культурний розвиток міста та показ талантів Житомира.

Фестиваль включав в себе: конкурс «Міс лютий 2017», а також виступи гурту «FourWorld», вокалістки Даши Філінської, танцювальних колективів «Енергія» та «Tourdeforce». 

Більш детально про фестиваль розповіла організатор Світлана Невмержицька:

– В нас в місті велика кількість творчих людей, власне цей проект був створений аби привернути до них належну увагу. Кожного місяця виступають не тільки красуні нашого міста, а і танцювальні колективи, вокалісти та музиканти.

Хто є організаторами проекту ?

– Це мій проект разом з Олександрою Нонік – директором модельного агенства “NonikModels”.

Де буде проходити гала-концерт ?

– Все залежить від сезону: якщо це буде відбуватися в літню пору, то в Ракушці, а осінню – в драматичному театрі ім. Івана Кочерги.

Переможницями конкурсу «Міс лютий 2017» стали: Аделіна Міщенко та Анастасія Висоцька – дівчата проходять далі до вирішального гала-концерту. А Корнийчук Юлія та Остапчук Марія завоювали титул «Міс глядацькі симпатії».

Своїми враженями від перемоги поділилась Аделіна Міщенко:

– Я не очікувала на перемогу. На цьому я не зупинятимусь, адже розумію, що потрібно йти далі, показати себе ще з кращої сторонни – це є моїм стимулом для перемоги.

Висловити свою подяку вирішила Анастасія Висоцька:

– Дякую організаторам, за створення цього проекту, який дозволяє дівчатам повірити в себе.

“Мені все дуже сподобалось. Всі конкурсантки були дійсно гідними і викладалися на повну. Сильно враженна гуртом «FourWorld», хлопці дійсно талановиті музиканти, вокалістка Даша Філінська здивувала своїми вокальними здібностями. Я отримала багато задоволення від фестивалю. Всім дякую”, – сказала Світлана Невмержицька.

Ліза Мельничук