Територія суцільної неповаги: У Житомирі міська рада направить претензію підряднику

Підрядній організації ТОВ «Укрспецмонтаж Інвест», яка веде будівництво станції водних видів спорту в Житомирі, буде направлено претензію, щодо порушення термінів виконання робіт.

Про це повідомляє управління капітального будівництва Житомирської міської ради.

“Роботи на об’єкті будівництва виконувались не організовано та вкрай повільними темпами. До кінця 2016 року підрядною організацією на об’єкті фактично виконано встановлення огорожі майданчику, вивільнення майданчику від зелених насаджень, розпочато копання траншей та закуплено будівельні конструкції для облаштування каркасу будівель. З початку року і на сьогоднішній день роботи на об’єкті не ведуться”, – йдеться у повідомленні.

Затягування термінів виконання робіт по об’єкту будівництва негативно впливає на розвиток галузі спорту в місті Житомирі та на даний час вирішується питання щодо розривання договору з підрядною організацією ТОВ «Укрспецмонтаж Інвест».

Між управлінням капітального будівництва Житомирської міської ради і Товариством з обмеженою відповідальністю «Укрспецмонтаж Інвест» було укладено договір №194 від 26 жовтня 2016 року на об’єкт: «Будівництво станції водних видів спорту в м. Житомирі».

Вартість виконання робіт по будівництву станції відповідно до договору складає – 4 273 502,00 грн.

ТОВ «Укрспецмонтаж Інвест» відповідно до договору підряду від 26.10.2016р. №194 отримала в листопаді 2016 року від управління капітального будівництва міської ради аванс в розмірі 630 000,00 грн. на виконання будівельно-монтажних по об’єкту: «Будівництво станції водних видів спорту в м Житомирі».

Прес-служба міської ради