Вибираємо матрац правильно

Коли приходить час купувати новий матрац, ми з’ясовуємо, що ринок повний пропозицій про продаж найрізноманітніших матраців. Деякі з них мають схожі якості, інші абсолютно різні. У деяких є пружинний каркас, інші виготовлені з латексу або пінополіуретану і т.д. 

Матраци COME-FOR виготовлені з ретельно відібраних екологічно нешкідливих матеріалів, що максимально задовольняють потреби сучасної людини. Ви можете вибрати матраци за посиланням http://come-for.com.ua/catalog/matras/, кожен з яких відрізняється високою якістю і доступною ціною. Матраци  поєднують сучасну технологію з найвищими стандартами якості, гарантуючи Вам довгі роки мирного освіжаючого сну.

Щоб полегшити Вам пошук матраца Вашої мрії, ми приготували для Вас керівництво по покупці матраців. Приготуйтеся до комфортному нічного відпочинку!

На що необхідно звернути увагу при виборі матраца?

Перш ніж Ви виберете новий матрац, Вам необхідно вирішити, які Ваші потреби та звички. Ми рекомендуємо Вам почати з відповіді на наступні питання (якщо Ви спите на одному матраці разом з Вашим чоловіком/дружиною, Вам слід відповідати на питання вдвох):

В якій позі Ви зазвичай спите?

Яким матрацам Ви надаєте перевагу – м’яким або жорстким?

Чи є у Вас проблеми з шиєю або спиною?

Чи любите Ви матрац, виготовлений з натуральних матеріалів?

Чи є у Вас алергія на пил і/або пилового кліща?

Чи часто Ви потієте уві сні?

Нижче ми наводимо перелік рекомендацій по вибору правильного матраца, що відповідає Вашим потребам. 

Вибір матраца відповідно до того, в якій позі Ви вважаєте за краще спати

Вибираючи новий матрац, ми рідко візьмемо до уваги нашу звичайну позу для сну, однак, цей фактор не можна недооцінювати. Різні пози для сну викликають напругу в різних частинах Вашого тіла, тому вибір матраца слід робити з урахуванням бажаної пози для сну.

Якщо Ви зазвичай спите на спині …

Вам потрібне досить жорстке ліжко. Ця поза для сну передбачає розподіл ваги тіла по всій поверхні матраца, тому хребту потрібна максимальна підтримка.

Якщо Ви зазвичай спите на животі …

Виберіть матрац середньої м’якості, який буде адаптуватися до контурів Вашого тіла і правильно розподіляти його вагу. Найбільш підходящі матраци для Вас ті, які поєднують м’якість і жорсткість для забезпечення найкращого комфорту і оптимальної підтримки хребта.

Якщо Ви вважаєте за краще спати на боку …

Вибирайте м’який матрац, щоб захистити плечі, стегна й щиколотки. Користування занадто жорстким матрацом може негативно відбитися на циркуляції крові, спровокувати порушення сну і постійні пробудження.

Якщо ви часто міняєте позу уві сні …

Ми рекомендуємо Вам зупинити свій вибір на м’якому або середньо-жорсткому матраці, який буде дбайливо підтримувати виступаючі частини Вашого тіла (плечі, стегна, коліна). Вибирайте ступінь м’якості матраца з урахуванням своїх переваг і потреб.