Як це було 13 лютого 2014 року в Житомирі на Майдані

Всі ці лідери мені набридли. Вони дискредитували себе в моїх очах і очах всього народу України.

Так, це було 13 лютого 2014 року, до втечі Януковича залишалося – 7 днів. 13 лютого відбулася всеукраїнська страйк, яку підтримав і Житомир. Як бачите, народу мало. Але вони вийшли, щоб вирішити всеукраїнські проблеми, що стосуються кожного з нас.

Але віз і нині там. Нічого не змінилось. Тільки стало ще гірше. Людей б’ють, з Сепар торгують. Це верх цинізму.

Як себе врятувати? Подивіться на Румунію. Мільйони людей вийшли на майдан проти корупціонерів.

«Розділяй і володарюй», – так сказав Олександр Македонський. І вони розділили і суспільство, і релігію. Вони створили три тисячі організацій з протидії корупції. Створили політичні військово-патріотичні молодіжні організації і водять їх по вулиці маршем від одного пам’ятника до іншого.

У Франції молоді люди зібралися і організовано виставили свої вимоги, і вони домоглися свого – їм для наведення порядку прапори не потрібні, їх лідери не підконтрольні спецслужбам.

Наша молодь повинна прислухатися до своїх мамам і татам, до патріотичних почуттів. Бачите, як страждають ваші батьки, тому, що ви дійте.

У Житомирі пам’ятник загиблим на Майдані не ставлять – це показник любові і поваги до народу. 20 лютого 2014 року була розв’язка, а сьогодні в засобах масової інформації – тиша, як ніби це буденна подія. Слово Майдан намагаються знівелювати, стерти з пам’яті людей, як славні перемоги і подвиги запорізьких козаків.

Олександр Коцюбко