Які квіти даруємо коханим узимку

Навіть в холодну пору року можна легко повернути спогади про прекрасне тепле літо. І гарний букет свіжих квітів серед зими є відмінним способом внести яскраві фарби і подарувати чудовий настрій. Існує думка, що дарувати ніжні квіткові композиції взимку не має сенсу, так як вони просто швидко зіпсуються на морозі і холодному вітрі. Зрозуміло, тендітні рослини не так вже й добре переносять подібні погодні умови, але тим не менш, завжди можна знайти вихід із ситуації.

Величезна різноманітність кольорів, які можна знайти в спеціалізованих магазинах, вражає, більш того, грамотно обладнані теплиці дають можливість без проблем придбати ромашки або волошки навіть в середині зими. Але незважаючи на настільки широкі можливості, згідно з правилами флористики, зимові букети значно відрізняються від композицій, які прийнято дарувати в інші сезони.

Традиційно найчастіше в якості основи композиції багатьох букетів, в тому числі і зимових, виступають троянди, а також хризантеми та лілії. Ці квіти по праву вважаються по-справжньому універсальним варіантом і актуальні в будь-який сезон, в той же час флористи радять відмовитися від використання більш літніх і весняних варіантів, наприклад, тюльпанів або півоній. Зрозуміло, приймаючи рішення, які квіти подарувати взимку, в першу чергу варто орієнтуватися на особисті переваги і на смаки одержувача, але також варто враховувати і поради професіоналів.

Так, фахівці вважають, що кожному сезону відповідають різні квіти, наприклад, взимку краще всього виглядатимуть троянди, гвоздики, лілії, антуріум, гортензії і соняшники. В якості додаткових елементів можуть також використовуватися гілочки калини або жасмину, а також суцвіття едельвейса – це допомагає правильно розставити акценти і нагадати про те, що навіть після найсильніших холодів знову настане весна.

Крім того, при складанні композиції для зимового букета, варто в першу чергу звернути увагу на яскраві квіти, які будуть контрастувати з пейзажами холодної пори року. Чим більш яскравими, барвистими і ароматними будуть квіти, тим більше приємні емоції вони подарують одержувачу.

Просим вас обратить внимание – доставка цветов Киев. Быстро, качественно и за отличную цену. Скоро День влюбленных – закажите любимым цветы!