8 березня – обираємо для коханих букети

До самого жіночого свята в році залишилося всього 5 днів. Вже зараз чоловіки починають замислюватися про подарунок своїм коханим жінкам

А напередодні 8 березня чоловіки починають штурмувати кіоски і магазини з квітами. Все, що в горщиках або ж стоїть у воді змітається повністю. Однак мало хто з чоловіків замислюється про те, які квіти підходять їх дамам.

Ніколи не даруйте жінкам пов’ялий букет

Перед покупкою уважно огляньте квіти, щоб вони виглядали красиво, букет не повинен бути млявим. Навіть якщо в магазині вже не залишилося нічого, крім пов’ялих некрасивих букетів, не купуйте такі квіти. Навіть якщо продавець буде говорити про те, що букет розправиться, не слухайте його. Цього не станеться. Краще купити м’яку іграшку або інший подарунок своїй жінці.

Немає більшого знущання над квітами, ніж посипати їх блиском. Квіти відразу ж виглядають неприродно. Крім цього, при використанні штучних матеріалів, бутони пошкоджуються. Букет троянд з блиском вже до вечора може зів’яти. Тому такі букети не радять купувати і дарувати жінкам.

Штучні квіти

Навіть якщо такі букети стоятимуть вічно, вони не пахнуть і ніколи не замінять живі. Крім того, такі квіти збирають багато пилу, що може викликати алергію. Не купуйте коханій жінці кактус в горщику, якщо ви не впевнені в тому, що вашій дамі серця дійсно подобаються такі квіти. Багато жінок сприймають кактуси, як щось колюче і погане.

За квітковомим етикетом жовтий колір означає зраду і ревнощі. Якщо дівчина вірить в подібні прикмети, то краще утриматися від того, щоб подарувати їй жовті тюльпани або інші такого ж кольору. Дівчина може подумати, що ви зрадили її або маєте намір розлучитися.

Якщо ви вирішили подарувати гвоздики, то ви повинні знати, як ваша друга половина до них відноситься

Хтось любить такі квіти, проте багато хто сприймає гвоздики, як квіти, які кладуть біля підніжжя пам’ятника. Гострі пелюстки цих квітів можуть сприйматися як ознака агресії. Крім того, гвоздика у багатьох асоціюється з кров’ю.

При виборі букета необхідно врахувати, кому ви його будете дарувати. Квіти для коханої жінки і для колеги будуть різними. Для жінки більш старшого покоління більше підійдуть солідні квіти і білий колір. А молодій дівчині краще буде завзятий букет з тюльпанів або польових квітів. І обов’язково перед покупкою постарайтеся з’ясувати, яким саме квітам віддають переваги жінки, яким ви будете їх дарувати на свято.

А вообще советуем вам обратится к специалистам интернет-магазина цветов TORY ART. Кто планирует купить букет в Киеве – ему только сюда. Удивите свою женщину красивыми цветами.