Декомунізація 8 березня

Декомунізація 8 березня

Декомунізація в Україні – державна політика ліквідації ідеологічної спадщини радянського періоду історії.Процес декомунізації узаконений прийнятим 9 квітня 2015 року Верховною радою України пакетом законів. 15 травня 2015 закони підписав президент Петро Порошенко, опубліковані вони були 20 травня і чинності набули 21 травня.

Вирішили «прибрати» і Міжнародний жіночий день – 8 березня. Першочергово це свято називали феміністським, проте зараз ми почали забувати істинне його походження. Починалось воно як соціалістичне політичне свято. Після отримання статусу «міжнародного», повна назва свята стала «Міжнаро́дний де́нь боротьби́ за права́ жіно́к і міжнаро́дний мир».

Особисто я цей день сприймаю як і усі інші звичайні дні, але на рівні з тим не вважаю його таким, щоб можна було б заборонити на державному рівні через радянське походження.

Можна було б дещо переробити його, назвавши, наприклад «Днем весни» абощо. Зараз же дівчата відверто спекулюють почуттями своїх обранців ( в кого вони є), та відверто кажучи, нахабніють. Вони чекають подарунків, ніби народитись жінкою – це вже величезний подвиг та вклад в історію.

Бідні чоловіки лаються, біжучи з оберемками тюльпанів, а завбачивши кохану, посміхаються на усі зуби.

То ж аби не робити з 8 березня антисвято для чоловіків, будьмо толерантними до їх можливостей та бажання дивувати нас – дівчат, жінок.