Що потрібно знати, обираючи дитячий одяг

Сучасна дитяча мода пропонує великий асортимент дитячого одягу, і перед батьками стоїть непросте завдання з усього різноманіття вибрати найбільш відповідний наряд для своєї дитини.

Щоб гардероб Вашого сина або дочки був ідеальним, необхідно при виборі дитячого одягу врахувати безліч різних моментів і індивідуальні особливості дітей. Необхідно ретельно стежити, щоб кожна річ була зручною і безпечною. Ми пропонуємо Вам розглянути ключові моменти при виборі одягу для дітей.

Склад тканини
Купувати дитячий одяг необхідно в магазинах, що пропонують товари відомих виробників. Таких, як наприклад, ТМ “Арлекин“. Адже вони шиють одяг з екологічно чистих, безпечних матеріалів. При виробництві дитячого одягу застосовують як натуральні, так і штучні тканини. Відомо, що синтетичні тканини не дуже приємні у використанні, проте це не означає, що від них потрібно повністю відмовитися. З легкістю можна купувати річ, що має в своєму складі невеликий відсоток синтетики, завдяки якій одяг стає більш зносостійким і зручним. Слідкуйте за тим, щоб нижній шар дитячого одягу був з натуральних тканин. Куртки, штани, светри можуть бути виготовлені із сучасних змішаних і штучних тканин, які добре дихають, зберігають тепло, захищають від вітру.

Зручність моделі
Будь-яка модель дитячого одягу в першу чергу повинна бути комфортною! Одяг малюка відрізняється зручністю і простотою, – в ньому мінімальна кількість швів і проста обробка. Особливо ретельно слід підбирати дитяче взуття 

Практичність і зносостійкість
Відомо, що діти ростуть дуже швидко, тому багато виробників дитячого одягу виготовляють моделі, які підходять на кілька розмірів вперед. Роблять вони це за допомогою двосторонніх одворотів на брюках і рукавах курток, регульованих лямок у комбінезонів і сарафанів і т.д. Не менш важливо, щоб такий одяг, який можна носити не один рік, був стійким до зносу і, навіть після численних прань, зберігав свої характеристики. Якісний дитячий одяг від відомих виробників довгий час залишається привабливим і відмінно витримує знос.