В Італії будують новий мегалайнер

Нещодавно Британська круїзна компанія P & O Cruises оголосила про те, як буде називатися її новий мегалайнер, який зараз будується на Італійськый судноверфі Fincantieri (Monfalcone) і буде введений в експлуатацію навесні 2017 року. Судно буде носити назву “Britannia” – останній раз цивільне судно мало таким ім’ям на рубежі XIX і XX століть.

Майбутній флагман круїзного флоту компанії P & O Cruises стане третім судном нового типу “Royal Princess” (2015). Його величина буде складати 141 000 BRZ, довжина – близько 330 м, на судні зможуть розміститися в круїзах до 4372 пасажирів. Вартість будівництва нового Мегалайнера складе приблизно 500 Мільйонів Фунтів Стерлінгів. “Britannia” стане найбільшим судном знаменитої компанії (P & O Cruises) за всю більш ніж 175 річну її історію.

Брітнская круїзна компанія P & O Cruises є дочірньою компанією концерну Carnival (США). В даний час флот компанії складається з семи судів: “Azura”, “Ventura”, “Arcadia” (2005), “Aurora”, “Oriana” (1995) – найстаріше судно компанії, “Oceana”, “Adonia”. Компанія P & O Cruises орыэнтуэться в своїх круїзах на середньозабеспечену англомовну публіку, в першу чергу – з Великобританії. Більшість круїзів проводяться в морських і океанських басейнах Європейського континенту, базуючись на порт Саутгемптон, але також судна компанії здійснюють плавання і в інших регіонах світу. Стиль всіх круїзів – класичний. Клас комфорту судів компанії належить сегменту від 4 до 4,5 зірочок.

Круїзи на судах P & O Cruises цілком можуть бути рекомендовані туристам з України, які полюбляють вдома орендувати теплоходи та яхти на https://teplohodik.com.ua/ та інших країн, оскільки стиль проведення цих морських вояжів і панівна атмосфера на лайнерах компанії відповідає в цілому менталітету тих мандрівників, які віддають перевагу відпочинку класичних форматів.