Влад Кадоні зізнався, чому не читає Директ

Пару днів назад на проекті сталося показове вигнання. Всі учасники та працівники шоу дізналися, що Володимир Ганьжін, він же Жиган деякий час працював в порноіндустрії, а його «праці» можна побачити в інтернеті. 

Тому було прийнято рішення про те, що молода людина повинна обов’язково покинути проект, а це вигнання нібито послужить уроком для всіх інших. Озвучив це Влад Кадоні, якому в той день довелося бути провідним Лобового місця. Глядачі були неймовірно обурені подібною несправедливістю, адже на проекті мало не кожен другий замішаний в подібних справах, ну а про «подвиги» Рапунцель і взагалі говорити не доводиться. Однак Ольга ось уже два роки живе на шоу, при цьому її ніхто не дорікає за те, що колись вона розважала відвідувачів сайтів для дорослих і отримувала за це гроші. 

Багато було написано на сайті проекту https://dom2.show/, в околодомовскіх групах і на сайтах обурених відгуків, де шанувальники лаяли керівництво проекту за те, що вони вигнали цілком позитивну молоду людину, залишивши при цьому нудну Рапунцель.

Однак знайшлися і такі, хто щиро повірив в те, що саме Кадоні захотів прибрати неугодного учасника, тому почали писати йому повідомлення в Директ і лаяти найостаннішими словами. Благо чоловік з іронією ставиться до наївності деяких глядачів, тому опублікував одне з повідомлень і зізнався, що саме тому не читає листи, які приходять йому в величезній кількості. Адже напередодні навіть сам Жиган зізнався, що його відхід був постановочним, і він дав згоду на те, щоб в ефірі були озвучені причини його вигнання.

Здивувалися і багато користувачів, яким довелося прочитати повідомлення для Влада Кадоні. Невже ще є глядачі, які вірять, що Бородіна, Бузова або Кадоні щось вирішують на проекті? Або беруть всі події в ефірах за «чисту монету», вважаючи, що там немає нікого сценарію? Як виявилося є і досить багато.