Вибираємо ідеальну чоловічу сумку

Багато сучасних стильних чоловіків намагаються поєднати в своєму образі оригінальний стиль і практичність одягу. Підкреслити почуття стилю дозволить модна ефектна сумка, яка при цьому зберігає необхідні вимоги до практичності. 

Тож не дивно, що багато сучасних дизайнерів представили в своїх весняних колекціях відмінні сумки для чоловіків.  Практична чоловіча сумка не тільки вмістить необхідні щоденні приналежності, але і підкреслить обраний стиль одягу і інших аксесуарів. Мужские сумки через плечо от “Сумкамании”.

Модні чоловічі сумки

Для сучасного чоловіка потрібно все більше і більше щоденного приладдя, яке повинне бути в зоні доступу. Саме тому хороша чоловіча сумка перетворюється в необхідний щоденний аксесуар. Сумка повинна відповідати всім вимогам власника, бути практичною, досить місткою і при цьому відповідати стилю одягу. Представляємо вашій увазі перелік рекомендацій і порад стилістів, як вибрати чоловічу сумку.

Перед тим, як вибирати стиль, колір і матеріал чоловічої сумки, дуже важливо визначитися з типом сумки – це буде універсальна сумка, сумка для денного образу або сумка для особливих випадків.

  • Також не забувайте, де ви будете носити сумку: в місті, в школі, на роботі або тільки використовуватимете її для подорожей.
  • Продумайте сполучуваність нової сумки з деталями вашого гардеробу. Сумка повинна відповідати естетиці інших речей і аксесуарів, які ви носите в даний сезон. Як модний аксесуар, сумка повинна привносити якусь провокативність в ваш образ.
  • Подумайте також про свої щоденні обов’язки або завдання, з якими ви стикаєтеся щодня. Виходячи з цього, слід підбирати розмір/вага сумки.
  • Так як ми говоримо про вибір чоловічої сумки для весняного сезону, слід врахувати і такі чинники:

  • Пропрацюйте над стилем вбрання. Доповніть його сумкою, яка буде або органічно поєднуватися або контрастувати з одягом.
  • Сумка повинна бути водонепроникною. Весняні дні часто дощові і хороша водонепроникна сумка буде просто незамінною, особливо якщо ви носите в ній цінні гаджети і документи.