Як не варто одягатись чоловікові улітку

Про чоловічі стилі говорять рідше, ніж про жіночі. А дарма: можливо, тому влітку ми як і раніше бачимо чоловіків, які носять шкарпетки зі шльопанцями або сандалями, заправляють майки в шорти і не комплексують виходити на вулицю в футболках-сітках. 

Ніхто не вимагає від чоловіків неперевершеного стилю, але за ганебні помилки можуть підняти на сміх. Щоб не виглядати безглуздо, досить запам’ятати кілька порад.

Порада № 1. Уважно вибирайте взуття, забудьте влітку про шкарпетки

Шкарпетки і відкрите взуття несумісні. Про це говоримо в першу чергу, тому що влітку це найсильніше «б’є» по очах. Шльопанці і сандалі носять на босу ногу. Не можна одягати шкарпетки з лоферами, мокасинами і сліпонами. Це поширена помилка, яка видає відсутність смаку і стилю у чоловіка, показує, що йому плювати на свій зовнішній вигляд. Якщо без шкарпеток ніяк, можна вибрати закриті літні туфлі.

При виборі туфель не намагайтесь наступити на інші граблі: не купуйте біле взуття. Туфлі завжди повинні бути темніші штанів. Ідеальні для літа коричневі або сині відтінки. Шкарпетки потрібно вибирати за кольором взуття або штанів. На білі шкарпетки – табу.

Порада № 2. Позбавтеся від обтягуючих футболок, надягайте майку тільки для сну

Якщо фігура неідеальна, то обтягуючі футболки будуть це підкреслювати. Футболка – спортивний одяг. Якщо хочеться виглядати стильно, її краще замінити на приталенну сорочку або поло.

Так звані майки-алкоголічки недоречні ніде, крім як вдома. Це нижня білизна. Ви правда хочете всім її показувати? На вулицях можна побачити чоловіків в майках із сітки, через яку просвічує неспортивний торс і навіть волосся. Коментувати тут нічого: такого одягу в гардеробі поважаючого себе чоловіка бути не повинно.

Не купуйте футболки з написами. Комічні фрази взагалі не припустимі на одязі стильних чоловіків. Це для підлітків.

Деякі чоловіки примудряються носити майки під сорочкою. Влітку в цьому немає необхідності, але якщо все-таки сильно хочеться, то майка повинна бути однотонною і не темнішою сорочки.

Розпродаж стильного чоловічого одягу на http://bigboss.in.ua/ru/katalog/sale. Скидки просто шалені, – заходьте та обирайте. Вистачить усім!