Бурштин – чудокамінь

Бурштин являє собою скам’янілі потоки смоли хвойних дерев. Сьогодні це один з найбільш популярних і улюблених мінералів.

Якщо ви шукаєте подарунок коханій жінці, у вас є чудова можливість купити розкішні прикраси з бурштину, які виробляють у великій кількості та різномаїтті. Подивитись прикраси.можна на сайті компанії Монітекс. Цей, як його часто називають, «сонячний камінь», з давніх-давен вважається джерелом натхнення і оптимізму, символом щастя і краси. Тому ювелірні вироби зі вставками самоцвіту не тільки стануть улюбленим прикрасою, але і потужним талісманом.

Натуральний бурштин знаменитий не тільки приголомшливою і багатою палітрою кольорів, а й чудодійними, лікувальними, магічними властивостями. Його широко використовують в оздоровчих цілях, для збереження молодості і краси. Наприклад, вважається, що самоцвіт:

допомагає при головному та зубному болю, ангіні, серцевої недостатності та багатьох інших захворюваннях;

сприятливо впливає на роботу всіх органів і систем організму;

позбавляє від шкіряних проблем;

нормалізує тиск;

ефективний в профілактиці захворювань щитовидної залози і запобігання пухлин;

благотворно впливає на стан крові, лімфи і т.д.

З самоцвіту виготовляється  бурштинова кислота, яка також знайшла своє застосування в сучасній медицині. Ще на основі цього дивного сонячного каменю створюють різноманітні прикраси і амулети. Наприклад, доведено, що бурштинове намисто полегшуює перебіг практично будь-якої хвороби, а кулон з мінералу приносить удачу.

Найціннішим є природний, необроблений камінь. Облагороджені мінерали не менш красиві, але під впливом навіть найновіших технологій втрачають левову частку своїх цілющих властивостей. 

Прикраси – це далеко не все, що виробляється з бурштину. У світі представлені найрізноманітніші вироби з бурштину:

Ікони: образи, лики святих і т.д.

Картини: красиві зображення ручної роботи.

Чотки: православні і мусульманські, перекидні вироби для молитви.

Косметичні продукти: мило і шампуні, пудра, скраб і ін.

Сувеніри: фігурки і брелоки, статуетки, шпильки і інші варіанти оригінальних презентів.