«Фаворит» заявляє про інформаційну атаку, пов’язану з діяльністю народного депутата Розенблата

На «Фавориті» заявили про інформаційну атаку, пов’язану з діяльністю народного депутата Розенблата.

Про це повідомляють в прес-службі нардепа.

Подаємо текст заяви:

Шановні друзі, нині на наше підприємство здійснюється цілеспрямована інформаційна атака!

На одному з сумнівних сайтів з’явилася замовна стаття про те, що компанія «Фаворит» начебто поставляє під виглядом масла продукт із вмістом рослинного жиру.

У матеріалі йдеться про те, що нібито громадська організація замовила лабораторне дослідження масла ТМ «Фаворит» виробництва ТОВ «Галіївський маслозавод», яке поставляється до одного з спецшкіл-інтернатів Житомирської області.

Ми звернулися до них за поясненнями. Виявилося, ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» взагалі не проводила такого дослідження:

«22.03.2017 року ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» не проводили дослідження якості масла солодковершкового у ДП «Укрметртестстандарт». Будемо Вам вдячні за співпрацю щодо виявлення шахраїв, які паплюжать репутацію ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» та ТОВ «Галіївський маслозавод», – повідомила засновниця громадської організації Ольга Котехова.

За словами власниці ТОВ «Галіївський маслозавод» Жанни Розенблат, масло «Фаворит» виготовляється виключно згідно з державними стандартами (ДСТУ 4399) і не містить рослинних жирів, консервантів та харчових домішок:

«Якщо на упаковці продукції «Фаворит» написано «масло» – значить у ній масло! Це 100% і без варіантів. Хочу також зазначити, ми готуємо запит на підприємство, яке проводило це дослідження, з проханням надати оригінали протоколів. Але телефоном нам вже попередньо повідомили, що наше масло дійсно досліджували і не виявили жодних домішок. Натомість, викладені у матеріалі «документи», є підробкою!», – говорить жінка.

Цю інформаційну атаку на підприємство вона пов’язує з діяльністю її чоловіка – народного депутата Борислава Розенблата:

«Через розповсюдження такої інформації політичні опоненти Борислава Соломоновича намагаються його дискредитувати. Під час минулих виборів вже з’являлися абсурдні статті про те, що ми додаємо у масло жир кенгуру. З одного боку це смішно, а з іншого – не дуже. Бо цього разу вирішили зазіхнути на святе – маніпулювати хворими дітьми», – розповідає Жанна Розенблат.

Компанія також звернулася за коментарем до директора «Житомирської спецшколи-інтернату №2» Миколи Міняйла, куди теж постачається масло компанії «Фаворит»:

«Раніше через «ProZorro» нам двічі поставляли невідомо що: то і не маргарин, і не масло. Зараз я, як керівник закладу, задоволений, що наші бажання врахували і що цього разу тендер на постачання масла через «ProZorro» виграв «Фаворит». Масло, яке виготовляє ТОВ «Галіївський маслозавод», гарної якості. Воно нас повністю влаштовує. Тому дивно чути такі обвинувачення на адресу цього чудового масла», – зазначає чоловік.

Отже, резюмуємо:

-ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» не замовляла і не надавала зразків для дослідження ДП «Укрметртестстандарт»;

-У ДП «Укрметртестстандарт» попередньо повідомили, що під час дослідження масла ТМ «Фаворит» не виявили ніяких домішок чи рослинних жирів, а отже документи, викладені у замовному матеріалі, – підробка;

-У спецшколі-інтернат №2 повністю задоволені якістю масла, яке постачає компанія «Фаворит».

Тому просимо поціновувачів продукції компанії «Фаворит» не сприймати серйозно такі замовні публікації.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: 418-926 або (050) 410-57-98