“Шлях до серця жінки лежить через шлунок”.
У цьому переконаний майстер-шеф Сергій Калінін.
У Житомирі він провів майстер-клас з домашньої кулінарії.
З його слів, якщо запросити жінку в гості й, на її очах, власноруч приготувати смачну страву, то в результаті буде “бінго”.
Учасники майстер-класу дізналися як правильно харчуватися, щоб зберегти енергійність, молодість і здоров’я.
Зі слів Сергія Калініна, ми несемо повну відповідальність за кожен грам того, що потрапляє в наш шлунок.
До їжі він радить ставитися як до лікувальних засобів, тим більше, що значна частина інгредієнтів сучасних страв з початку використовувалися цілителями в медичних цілях.
Також він радить пам’ятати про необхідність споживання живої їжі – тієї, яка має природні елементи – зелень, свіжі овочі, фрукти, ягоди. Варена, смажена, переморожена їжа – це нежива їжа, її кількість має бути меншою у порівнянні з живою. Від споживання м’яса він не відмовляє, тільки радить робити акцент на живій їжі.