Сучасні іноваційні технології – екшн-камери

Можливості сучасної техніки дозволяють знімати високоякісне відео і викладати його в Інтернет. Любителям екстремальних видів спорту також недавно відкрилася можливість зйомки роликів за допомогою спеціальних приладів. 

Такі прилади – екшн-камери – допускають використання в самих незвичайних умовах. Досягається це за рахунок спеціального міцного матеріалу корпусу, а також завдяки застосуванню лінз, стійких до впливу пилу і бруду. Окремо варто відзначити моделі у вигляді окулярів. Вони не тільки забезпечують захист зору і очей, а й формат зйомок від першої особи так, як саме Ви бачите, що відбувається.

Основним і дуже популярним виробником екшн-камер є компанія GoPro (Гоу Про). Крім неї представлені великі корпорації, які займаються різною технікою: Sony (Соні), Panasonic (Ранасонік), JVC (Джи Ві Сі), а в більш бюджетному ціновому діапазоні це фірми DEXP (Дексп) або Supra (Супра). “Яку вибрати екшн-камеру?” – задаються питанням любителі віндсерфінгу і паркуру. Варто враховувати, що частіше на екшн-камери знімається відео, а не фото, тому при виборі необхідно звертати увагу на якість запису і можливість підтримки відео високої чіткості.

Основним показником тут є частота кадрів. Також важливо враховувати формат відеофайлів. Від нього залежить обсяг пам’яті, займаний роликом, і можливість відтворення на будь-яких програвачах. Для програвання нестандартних файлів Вам доведеться скористатися стороннім конвертером. 

Важливим параметром є конкретні показники роботи в нестандартних умовах. Так, для зйомки в нічних умовах або при спуску в темну печеру Вам знадобиться модель з високою світлочутливістю. Для забезпечення можливості проведення аквазйомок камера повинна бути вологостійкою. Рівень захисту від води відображається в індексі IP. Також визначальним фактором є досить широкий кут огляду і можливість його регулювання. У разі, якщо Ви не тільки займаєтеся екстремальними видами спорту, а й робите це на протязі тривалого часу, Вам знадобиться енергоємний акумулятор. 

Купити екшн-камеру  різноманітних виробників можна у вітчизняному інтернет-магазині цифрових іноваційних товарів “inStor”. Усі наявні моделі камер за посиланням – https://instor.com.ua/action-kamery/