​У Житомирській області громадяни вперше отримали послуги мобільного пересувного сервісного центру МВС

Мобільний сервісний центр МВС 12 квітня 2017 року вперше здійснив виїзд до міста Чуднова Житомирської області.

Протягом кількох годин функціонування центру працівниками було надано 9 послуг. Зокрема, 5 замін посвідчення водія та 4 послуги з реєстрації та перереєстрації транспортних засобів: реєстрація причепа, перереєстрація автомобіля по спадщині, заміна типу палива – встановлення ГБО, пряма перереєстрація ТЗ за договором купівлі-продажу.

– До нас звернувся житель Чуднівщини з метою перереєстрації автомобіля за дорученням, – говорить консультант-адміністратор МСЦ МВС в Житомирській області Олександр Базяка. – Під час огляду транспортного засобу та перевірці його за базою даних, з’ясувалося, що транспортний засіб знаходиться у розшуку державною виконавчою службою. Цей факт ми зафіксували та всі справи передали до Чуднівського відділення ГУНП.

Загалом, люди, які отримали послуги в МСЦ та відповіді на свої питання, були задоволені та вдячні. Оскільки кваліфіковані працівники обслуговували громадян якісно, швидко, ефективно. В середньому операція по заміні посвідчення водія тривала до 15 хвилин, а реєстраційні послуги надавалися не більше, ніж за 25 хвилин.

Громадянка Чуднова зателефонувала на гарячу лінію ГСЦ МВС та висловила слова вдячності на адресу працівників МСЦ МВС в Житомирській області.

– Приємно, що люди, які проходили поруч та проїжджали неподалік МСЦ, підходили до пересувного центру та цікавилися послугами, що надаються, – зазначив консультант-адміністратор МСЦ МВС в Житомирській області Валентин Супруненко.

Наразі Регіональним сервісним центром МВС в Житомирській області розробляється графік виїзду МСЦ до міста Малина, Олевська, Овруча, Чуднова та смт. Попільня. Щодо Чуднова, то можна наперед сказати, що пересувний центр надаватиме послуги кожну другу та четверту середу місяця.

Нагадаємо, що переглянути документи, які необхідні для отримання послуг, можна на сайті ГСЦ МВС та РСЦ МВС в Житомирській області. В подальшому з графіком курсування, та інтерактивною картою маршрутів можна ознайомитись на сайті Головного сервісного центру МВС hsc.gov.ua у розділі «Мобільні СЦ».

Необхідну інформацію про порядок отримання послуг можна знайти на сайті hsc.gov.ua, отримати консультацію – за номером (044) 290-18-99 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

Регіональний сервісний центр МВС в Житомирській області