​Житомиряни, зробіть своє місто більш зеленим і чистішим

Без категорії

Житомиряни, зробіть своє місто більш зеленим і чистішим. Долучайтесь до ЕКО акції «Зелені Легені» – весна 2017.

Мета акції – зробити повітря у місті чистішим, оскільки кількість автотранспорту з кожним роком зростає, а з ним і обсяги шкідливих викидів у повітря. Пересісти усім на велосипеди або відмовитись від благ цивілізації, що виробляють промислові підприємства – друге основне джерело шкідливих викидів – поки що нереально. Тому організатори ЕКО акції “Зелені легені” вирішили саджати дерева, – це доступний для кожного шлях очищення повітря. Пропонуємо Вам приєднатися до цієї доброї для Житомира справи.

Ось що пропонують організатори:

“У рамках ЕКО-акції ми пропонуємо Вам саджанці хвойних дерев за оптовою ціною. Ми обрали хвойну групу дерев, скільки вони виділяють у повітря фітонциди, що вбивають хвороботворні бактерії. 1 гектар ялівцевого лісу може очистити повітря міста-мільйонника. І зробили замовлення на оптову партію (200 шт.), для того щоб зробити саджанці доступними по ціні для кожного.

Додамо, що минулого сезону – восени 2016р. – відбулась перша хвиля ЕКОакції «Зелені Легені», впродовж якої мешканцями міста було придбано та посаджено 279 саджанців ялівцю (подробиці перебігу акції можна знайти у группі ВКонтакті або Фейсбуці). Люди саджали на своїх подвір’ях, біля шкіл, де вчаться їх діти, частину саджанців було передано міському парку. Кожен із учасників зробив повітря у нашому місті чистішим.

У цьому сезоні ми розширили асортимент і пропонуємо такі дворічні саджанці:

– туя западна Санкіст (с жовтими кінцями) – 37 грн., висота 20-25 см, у наявності 70 шт.

– ялівець китайський Стрикта (вертикальний, пухнастий) – 47 грн., висота 15-20 см, 50 шт.

– ялівець горизонтальный BlueCarpet (блакитний) – 47 грн., 20 шт.

– ялівець вертикальный Blue Arrow (блакитний, стрункий) – 47 грн., 30 см, 60 шт.

– саджанці для алеї у місті (кипарисовик Глаука або туя Санкіст) – 47 грн., 30-40 см, 12 шт.

Координатор акції: Мельниченко Діана

тел. 098 550 68 97, e-mail: zelenilegeni@gmail.com

ДРУЗІ, НЕ ЧЕКАЙТЕ 9 КВІТНЯ! АКЦІЯ ВЖЕ РОЗПОЧАЛАСЬ!

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ АКЦІЇ:

1. У розділі “ЗАЛИШИТИ ЗАМОВЛЕННЯ НА САДЖАНЦІ” https://www.facebook.com/events/338220269909323/permalink/338221393242544/

ви пишете кількість саджанців, які ви бажаєте придбати (потім ОБОВ’ЯЗКОВО слідкуєте за набором замовлень і не пропустіть повідомлення про оплату). Перелік саджанців цього сезону знаходиться там же.
2. Ми ведемо підрахунок кількості саджанців.

3. Як тільки назбирається партія 200 шт. саджанців, я надішлю реквізити для оплати.

4.Ви оплачуєте і сповіщаєте про це у розділі “ПІДТВЕРДЖЕННЯ ОПЛАТИ ЗА САДЖАНЦІ”.

5. Якщо замовлень буде більше, я продовжу збирати замовлення на наступну партію (попередні пункти повторюються).

6.09квітня будет оголошено СТОП на прийняття замовлень – більше замовлення прийматись не будуть.

8. Через тиждень після СТОПу саджанці приїдуть до місця роздачі.

9. Про дату та місце видачі саджанців я повідомлю у розсилці та групі. Саджанці потрібно буде забрати на протязі 3 днів. Не зволікайте! Якщо ви не заберете їх на протязі 3 днів, саджанці будуть роздані дитячим садочкам або школам, кошти за них повертатись не будуть!

10. Ви забираєте саджанці і саджаєте їх, де забажаєте.

11. Бажано сфотографувати процес висадки дерев та ваших помічників у такій приємній і корисній справі! Викласти фото на свою сторінку в соц.мережах.

НОВИНКА цього сезону – саджанці для АЛЕЇ у місті. Міська влада погодилась виділити нам місце для неї. Якщо у вас є бажання зробити внесок у чистоту повітря у місті, але немає де саджати, або обмаль часу на це, ви можете придбати саджанці для алеї, а посадити та доглянути за ними зможе Зеленбуд. Порядок замовлення цих саджанців такий самий, як і інших, просто ви уточнюєте, що це саджанці для алеї.

Замовити саджанці можна тут: https://www.facebook.com/events/338220269909323/permalink/338221393242544/