Обираємо взуття правильно

Взуття завжди було і буде найбільш важливим елементом стилю. “Пан Каблук” – классические мужские туфли.

Люди дивляться на взуття і по ньому судять про вас. Якщо воно не отримало схвалення, то ефект від решти вашого одягу і аксесуарів – будь то дорогий годинник або чудовий костюм – буде повністю нейтралізований.

Це призводить більшість чоловіків до розчарування, так як взуття дорого коштує, і купити його –  справжня проблема.

Стук важкої підошви об асфальт – найчудовіший звук, особливо якщо він доноситься з-під ваших ніг: він звучить владно і привертає увагу до ваших інвестицій (а разом з тим, говорить про ваше почуття стилю).

Якщо ви до цих пір сумніваєтеся в важливості взуття, зверніть увагу на жінок. Не питайте її думки – просто надягніть вашу кращу пару взуття і чекайте її оцінки. Після цього ви ніколи більше не будете скупитися на взуття.

Найважливішим фактором при купівлі нового взуття є те, що воно повинно підходити вам.

Немає сенсу в покупці взуття, яка буде тиснути пальці і весь час натирати ноги. Носіння незручного взуття протягом тривалого часу не тільки нестерпно, але також може привести до пошкодження ніг і порушення постави.

Зробіть все можливе, щоб знайти взуття, в якому ви будете почувати себе найкращим чином.

При покупці взуття звертайте увагу на шкарпетки, беріть з собою такі шкарпетки, які ви планували носити з вашою майбутньою покупкою; якщо з вашими новими класичними туфлями ви планували надягати тонкі шовкові шкарпетки, немає сенсу міряти їх на товсті спортивні.

Навіть незначна різниця в товщині може істотно вплинути на зручність.

Одягнувши взуття на обидві ноги, зашнуруйте або застебніть пряжку, як ви це зазвичай робите, і трохи пройдіться по магазину.

При примірці ви повинні відчувати себе комфортно. Взуття має бути зручним, щільно тримати ногу, але при цьому має залишитися вільне місце, щоб можна було поворухнути пальцями.