Підбираємо одяг для фігури правильно, коли купуємо в інтернет-магазинах

Кожна з жінок бажає прекрасно і оригінально виглядати. Але не у всіх, на жаль, це виходить. Переживати почуття впевненості і привабливості часто не дають наявні комплекси – вони існують у будь-якої жінки.

Вихід з такого становища є: будь-яка фігура може перетворитися, якщо вміло підібрати одяг, так, щоб були заховані недоліки і підкреслені переваги жіночого тіла. Окремій фігурі – окремий вид одягу.

Тип будови жінки безпосередньо залежить від структури скелета, числа жирових тканин, форм, м’язів, пропорцій і ліній. Існує п’ять видів фігури: «годинник з піском», «яблуко», , «груша»,  «трикутник», «банан».

Давайте розглянемо деякі з них.

“Годинник з піском”

Який одяг підходить для такого виду фігури? Відмінність такої будови в тому, що ширина плечей і стегон однакові, а талія вузька. Тут треба відштовхуватися від наявних плюсів у фігурі.

Треба вибирати обтягуючі приталені речі, і назавжди забути про спортивні зразки, моделі без форми. Не варто одягати прямі туніки і піджаки. Пропонуємо варіанти: сукні у вигляді футлярів, спідниці, де є широкий пояс, спідниці прямі, зі складками, розширені, з клинами. Якщо штани, то внизу вони повинні бути вузькі і зі зниженою талією. Пальто і піджаки необхідні тільки приталені.

Подібна фігура  у відомих жінок, як Сальма Хаєк, Моніка Белуччі, Наташа Річардсон, Мерилін Монро, Джина Лоллобриджида, Мішель Пфайффер, Кім Бесінджер, Бриджитт Бардо, Наомі Кемпбелл, Катрін Деньов і інші.

одежда в Украине

«Яблуко»

В цьому випадку, жінкам треба звернути фокус на ноги і декольте. Ні в якому разі не можна застосовувати речі з грубого матеріалу і одяг з орнаментами, насиченими малюнками на животі, балахони. Але сукні, зроблені у формі «А», прямі від стегна штани, спідниці з запахом або розширені – цілком підійдуть. Так же само кофти, блузи та жакети з вирізом «V» – значно поліпшать форми.

Представниці даної фігури – це Брітні Спірс, Єва Польна, Келлі Осборн, Кейт Уінслет, Мерайя Керрі і багато інших.

«Груша»

Зовнішній вигляд цієї фігури схожий на трикутник перевернутий. Д

Щоб не виставить напоказ мінуси фігури, слід мати на увазі, що джинси, прямі вузькі брюки, спідниці з присутністю безлічі додаткових елементів, сукні на бретельках, майки, туніки, які закінчуються прямо на ширині стегон – одягати не радимо. Для такої фігури найбільше підходить: блузки з виразним жабо, воланами, рюшами, рукава в формі ліхтариків, кофти та піджаки з великим вирізом. До речі, останні повинні закінчуватися або вище широти стегон або нижче. Також до гардеробу відносяться: спідниці з відсутністю пояса, вільно викроєні і широкі брюки з кльошем знизу.

Дженіфер Лопес, Айседора Дункан, Сандра Баллок, Меріл Стріп, Холлі Беррі – «зоряні» представниці цього типу фігури.