Поради щодо вибору шуби

Шуба … яка мрія про жіноче щастя обходиться без неї? Красиво, тепло, стильно. Пошук особливою шуби, що підходить саме вам, справа непроста. 

Підійдіть до її вибору уважно, зверніть увагу на несучість хутра, врахуйте всі нюанси модних тенденцій. Ось тут хороший вибір шуб.

1

Останній тренд нового сезону – шубки, комбіновані з двох видів хутра. Виглядають оригінально, стильно. Модні об’ємні безрозмірні шуби підкреслять крихкість фігури. Для дам, що бажають виділитися з натовпу, дизайнери пропонують хутряні пальто пофарбовані в яскраві кольори або мають «хижої» забарвлення. Сучасні технології дозволяють експериментувати з забарвленням не на шкоду якості хутра.

2

Хутряна класика – шуби і кожушки прямого крою, як і раніше на гребені модної хвилі. Актуальними шуби з густого об’ємного і короткошерстного хутра. Ці позачасовий універсальний варіант підійде для жінок, які шукають шубу на всі випадки життя. Дамам, що цінують елегантність, слід звернути увагу на приталені хутряні пальто довжиною до коліна або в підлогу. Модель підкреслить талію, не перевантажуючи при цьому силует.

3

При підборі шуби не слід орієнтуватися тільки на модні тенденції. Об’єктивно оціните свою фігуру і виберіть таку модель, в якій ви будете надзвичайні. Дівчатам з пишним бюстом підійдуть кожушки форми «трапеція». Жінкам невисокого зросту стилісти рекомендують хутряні жакети довжиною до середини стегна. Для дами в тілі кращим рішенням буде короткошерста шуба. Дівчатам з хлоп’ячої фігурою слід вибирати модель з поясом. Такий фасон зробить фігуру більш жіночою.

4

Для власниці спортивної фігури вдала модель – пряма шуба без пояса довжиною до колін або середини ікри. Перевагу віддайте коротковорсовим бурдюки: нірці, мутона, нерпа, каракулю. Якщо у вас фігура з вираженою талією (пісочний годинник), одягнене її в шубу-халат або підберіть фасон «в талію». Правильний вибір – щипанная або в’язана норка, соболь, білка, каракульча.

5

Жінкам з фігурою «гітара» фахівці рекомендують м’який обтічний силует: трапеція, розкльошені, напівприталений з поясом. Ідеальний вибір – комбінована шуба або зі світлої длінноворсового норки. Дівчатам з округлими формами підійде безрозмірна шуба з врізними кишенями. Кращим вибором буде коротковорсовий хутро і темна нутрія.