Проект «Музичний Житомир». Гурт «Стихійне лихо»

Проект «Музичний Житомир». Гурт «Стихійне лихо»

Кількість учасників: 4.

Олександр Радул, «Череп», дизайнер, хобі — музика. Грає на гітарі (https://vk.com/freescorp).

Дмитро Вороний, «Ворон», музикант, хобі — музика. Вокаліст (https://vk.com/id36591991).

Iгор Левадний, «Льова», продавець в дитячому магазинi, хобi — музика, велосипеди, велоремонти,веде особистий блог на велотематику на ютубi. Грає на бас-гiтарі (https://vk.com/leva_bikers).

Ігор Мельник, «Мельник», військовослужбовець, хобі — музика. Грає на барабанах (https://vk.com/drumerboom).

Рік заснування: 2015.

Стиль: хард-рок, хеві-метал.

Концерти: брали участь в благодійному марафоні на підтримку Ольги Дацькової в Інституті Медсестринства, в ЖДУ ім. І. Франка, в Політехнічному університеті;Тетерівський ДК, Сінгурівський ДК, Висока Піч ДК.


— Як створювалася група? Як виникла її назва?

Дмитро: Спочатку ми не планували створювати групу. Це був дует, грали вдвох з «Черепом» на Михайлівській. Потім був концерт в Тетерівці, огранізатори не хотіли, щоб виступали просто Саша і Діма, потрібна була назва. Одним з організаторів була моя викладач по вокалу. Вона й запропонувала цю назву, бо побачила як ми неадекватно ведемо себе на сцені, особливо я (сміється).

Олександр: Склад групи змінювався багато разів. Зараз він постійний. Це — гітарист, бас-гітарист, вокаліст та барабанщик.

Ігор (барабанщик): Не так давно з групи пішов барабанщик, Саша зателефонував і запропонував мені грати, я погодився.

— Чим вас приваблює стиль, який ви обрали?

Ігор (бас-гітарист): Мене приваблює тим, що ми поєднуємо декілька стилів, не зациклюємося на одному, розвиваємося в різних напрямках.

Дмитро: Справа в тому, що в групі зібралися люди, які слухають різні стилі музики. Саша слухає панк-рок, я люблю хеві-метал, пауер-метал, Ігор (бас-гітарист) — емо-кор, метал-кор.

Ігор (барабанщик):А я все життя слухаю важку музику. Починав з чудової групи “Nightwish”. Мені завжди подобалося слідкувати за роботою їх барабанщика Юкки Невалайнена. Потім через деякий час вирішив і сам займатися цією справою.

— Де був перший концерт?

Дмитро: У повному складі були благодійні концерти в Інституті Медсестринсва та в ЖДУ ім. І. Франка. Ми вже хотіли змінювати назву, бо на кожному концерті у нас щось ламалось. В Інституті Медсестринства зламалась колонка, в ЖДУ ім. І. Франка — згорів підсилювач звуку. Зараз все нормально.

— Які плани на майбутнє?

Дмитро: Виступити в «Олімпійському Комплексі Лужники».

Ігор (бас-гітарист): Я вважаю, що головне для початку зробити свій матеріал і записати альбом, а потім вже десь їздити з концертами.

Олександр: Хочу, щоб всі класно грали і ніхто не хворів «зірковою хворобою».

Ігор (барабанщик): Написати достойний матеріал, щоб грати концерти по всій країні та за її межами.

— Що побажаєте читачам «Репортера Житомира»?

Дмитро: Слухайте рок, і все у вас буде добре. Не деградуйте.

Ігор (барабанщик): Слухайте правильну музику.

Олександр: Гарного всім настрою. Йоу, хеві-метал.


Покликання на групу на сайті Вконтакті, де ви зможете послухати пісні гурту «Стихійне лихо», подивитися фото, відео та завжди бути в курсі всіх новин, що стосуються гурту: https://vk.com/bedstvie

З питаннями та пропозиціями звертатися до автора проекту за адресою: http://vk.com/foxy1815

Юлія Скублєвська