​Українців видавлюють з території. Коцюбко

“Останні закони, видані органами влади потихеньку наближають нас до того, що за видимим хаосом, насправді, здійснюється цілеспрямована програма.

Один з великих політиків сказав: «Хочете завоювати країну, заберіть у людей віру і розваліть освіту». Церкву розділили. Вони знають, що дім, що розділився у собі – не встоїть.

Освіту й медицину знищують. Відкрили безвізовий режим – в перший день паспорти отримали 14 тисяч молодих людей, які хочуть виїхати з країни назавжди. Ввели одностатеві шлюби, чим осквернили Біблію, де чітко сказано, що це є великим гріх. Хтось хоче вкрасти землю. Ми їх не бачимо. Вони дають накази органам влади узаконити продаж землі. 

Але все видно, як на долоні, – послідовно виконується програма по:

1) видавлювання українців з їх території;

2) Система медицини орієнтована на знищення народу, а не на його лікування.

Пенсіонери, які виживуть, можливо, отримають свої 3000,00 грн, обіцяних Гройсманом, але не факт. Тому що ми маємо справу з наперсточниками, мета яких звільнити нашу територію для когось.

З приводу землі, яку хочуть вкрасти, – будемо називати речі своїми іменами: земля в Житомирської області визнана найбагатшою в світі – тут є вся таблиця Менделєєва. Ви чує постійно про бурштин, але тут є і алмази, які продаються на Нью-Йоркській біржі.

Бурштин продають на біржах Польщі і Прибалтики. А нас ще є уран, титан, ільменіт. Ці надра, фактично, безцінні.

На минулій сесії облради депутати обласної ради подарували комусь землю з величезними запасами ільменіту. Цей подарунок оцінюється в два бюджети країни. Житомирська область могла б розплатитися з лихварями з МВФ, нагодувати голодних, вилікувати хворих, заплатити бюджетникам, збільшити пенсії пенсіонерам, покласти на рахунок кожної дитини Житомирської області по 200 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ. І це тільки від продажу ільменіту.

Громадськість Житомирщини, трудові колективи встали на захист дитячих інтернатів, які хотіли розвалити і знищити в Житомирській області, а це ні багато ні мало 26 інтернати та підвідомчі заклади. Громадськість і трудові колективи навчальних закладу фактично загальмували їх повне знищення, але це тільки поки.

Тихо і непомітно була вкрадена Державна Телерадіокомпанія Житомирської області. В селах про радіо вже мовчу. Люди залишилися без доступу до інформації.

Звільнили 158 осіб з телерадіокомпанії. В майбутньому нові господарі планують здавати наше з вами майно в оренду, як кінотеатр «Жовтень». Будуть втрачені дороге обладнання, цінні кадри. Хто в цьому винен? Обласна Рада Житомирської області в повному депутатському складі. Ці безхребетні віддали на розграбування наше з вами майно, але ж воно було на балансі облради. Але мене ще дивує робочий колектив телекомпанії, який не захистив себе і свою компанію, не захистив робочі місця і свободу слова. Люди, захищайтеся! А інакше, вас знищать! Вас намагаються роз’єднати, зробити сліпими, глухими і самотніми, а тому – беззахисними. Нас, українців, багато, а їх мало. Вони створюють для нас тягарі-закони, щоб ми кожен день постійно займалися своїми проблемами.

Наприклад, згадайте, як знищили ФОПи і продовжують знищувати підприємців. Коли прибрали площадку свободи під назвою Шустер, – це було початком кінця. Ми бачимо на екранах тільки тих, кому органи влади дозволили виступати, і навіть критикувати владу. Я маю у вигляді Рабинович і Червоненко, більше нікого не бачимо.

Протистояння між конфесіями та їх знищення допускати не можна. Це вже було в 1917 році. Комуністи знищували духовенство і їх прихожан. Це закінчилося тим, що лідера комуністів Церква піддала анафемі на 300 років. І тому його не мають права поховати.

Якщо більшовики хотіли замінити релігію своєю ідеологією, то зараз це робиться, щоб приховати найголовніше – масове розкрадання народної власності. І Європа їм це дозволяє.

І Росії, і Європі абсолютно байдужа доля українців. Їх мета інша. Виконавцям цієї мети навіть дозволяють залишити нашу країну з мільярдом вкрадених у нас доларів. І виїхати в Канаду, як, наприклад, Яценюк. І ось цих «куля в лоб» там вже ціла дивізія.

Там добре, а тут погано. Там в Європі добре, тому що там люди виконують закони.

Єдина проблема Європи – це відсутність корисних копалин. Тому, їм і дозволяють красти. Заради досягнення своєї мети вони готові на все. Тому тут і стоїть черга країнах з надією урвати шматок. Навіть зафрахтували своїх емісарів на ключових посадах: в медицині – американка, в транспорті – поляк і т.д. Нам на Майдані обіцяли, що ми будемо в Євросоюзі. Євросоюз і безвіз – це абсолютно різні речі. В черговий раз нас обманули.

Система не зламана, тому що кожна людина, яка заходить в цій системі, перетворюється в дракона, як по В’єтнамської казці.

На Корбутівці на хлібзаводі люди з чотирьох ранку займають чергу, щоб купити сухий хліб за півціни, який звозять туди магазини з усім містом. Перед кладовищем на Смолянці, теж черги в 300 чоловік, там органи влади роздають юшку. Тому в усьому, що відбувається, винні ми, люди, які допустили до такої вакханалії. З нашої мовчазної згоди відбуваються такі страшні злочини.

Наш пророк Тарас Шевченко повністю описує події, які актуальні і сьогодні. І їх фінал також відомий і передбачуваний.”

Олександр Коцюбко