В Овручі пройшов Міжнародний кубок з футболу серед ветеранів 40+

День 7 травня на Овруччині був ознаменований подією міжнародного значення. 

На центральному стадіоні м. Овруч пройшов Міжнародний кубок з футболу серед ветеранів 40+ пам’яті Героя України Миколи Ващука. 

Такого статусу турнір набув лише цього року, бо до участі долучилася команда м. Єльськ Республіки Білорусь. А загалом за перемогу та кубок змагалися ще команди «UFAM-БІЛОГОРОД» м. Київ, «ПОЛІССЯ-ЖИТОМИР» м. ЖИТОМИР, «ВРУЧИЙ» м. ОВРУЧ.

Церемонію відкриття відвідали: народний депутат України Володимир Арешонков, голова адміністрації Юрій Дивинський, міський голова Іван Коруд, перший заступник голови адміністрації Володимир Гришковець, депутат обласної ради Сергій Ковердун, довірена особа депутата облради Юрія Рибинського Василь Налапій.

«Я дякую всім, хто не лише сприяє розвитку футболу, а й шанує пам’ять про Героя України, який загинув, рятуючи рідний край від вируючого смертоносного атому, – відзначив у вітальному слові Юрій Дивинський. – Особливо звертаюся до братів-білорусів. Повернувшись додому, розповідайте усім: Україна завжди прагнула, прагне та відстоюватиме мир. І в часи Великої Вітчизняної, і в роки Чорнобильської катастрофи, і зараз, коли ми зобов’язані відстоювати суверенність, цілісність держави на її східних кордонах».

Гра була цікавою, захоплюючою, вболівальники, які, попри спеку, заповнили трибуни , жваво підтримували улюблені команди.

Кажуть, у спорті немає тих, хто програє. У виграші лишається кожен, хто долучився до командної гри. Перемогу в сьогоднішньому турнірі здобула команда із Білорусі, тож кубок Миколи Ващука поїде у м. Єльськ. А українцям залишився запашний білоруський коровай.

Маємо надію, що добра традиція матиме свій розвиток і наступного року в турнірі прийматиме участь значно більше команд як з Білорусі, так і з інших областей України.

Нагороди вручено, фото на згадку зроблено, медалі поблискують на грудях гравців…

Беззаперечно, спорт забезпечує не лише здоров’я, радість перемог та гарний настрій. Подібні зустрічі дарують незабутні години спілкування з новими людьми, приємні спогади та спонукають до нових звершень.

Ми щиро дякуємо усім, хто виступив у якості меценатів даного заходу. Особлива подяка народному депутату України Володимиру Арешонкову за подаровану ФК «Овруч» форму та депутату обласної ради Юрію Рибинському за фінансове забезпечення турніру. Дякуємо командам за хорошу гру, вболівальникам – за підтримку та настрій на трибунах. І до нових зустрічей!

Овруцька РДА