Володимир Ширма провів оперативну нараду щодо ситуації у Бердичівському медколеджі

Голова обласної ради Володимир Ширма 13 травня провів оперативну нараду зі своїм заступником Максимом Вілівчуком, працівниками структурних підрозділів обласної ради та облдержадміністрації, новим керівництвом Бердичівського медичного коледжу щодо ситуації з виплатою стипендій та зарплат.

На нараду запросили діючих заступників керівника та бухгалтерів закладу, аби знайти спільне рішення проблеми,але вони проігнорували це запрошення.

Володимир Ширма наголосив, що процес зміни керівництва комунального закладу не повинен ніяким чином впливати на роботу коледжу.

«На сесії обласної ради депутати прийняли колегіальне рішення про розірвання контракту з директором закладу. Вже призначено виконувача обов’язків директора, постійна комісія вчора погодила введення до штатного розпису дві посади – першого заступника та бухгалтера-ревізора. Зміна керівництва закладу не повинна впливати на навчальний процес, на роботу закладу, і, передусім, на виплату стипендій та заробітних плат», – зауважив голова обласної ради.

Під час наради заступник голови обласної ради Максим Вілівчук наголосив на тому, що діючі працівники бухгалтерії не подали до казначейства та банку відповідний пакет документів, на підставі яких мають бути перераховані кошти та зроблені виплати стипендій і заробітних плат, проігнорувавши тим самим вимоги чинного законодавства.

Голова обласної ради Володимир Ширма дав вказівки щодо негайного розв’язання проблеми з виплатою коштів у Бердичівському медичному коледжі.

1bkol1

1bkol2

1bkol3

1bkol4

1bkol5

1bkol6

1bkol7

Прес-служба обласної ради