Як гарно відпочити влітку у місті

Добре, мабуть, жити в тропіках, де буйна рослинність цвіте і плодоносить круглий рік, а місцеві жителі бачать сніг тільки по телевізору, обходячись більшу частину року одними шортами. Добре, але … якось нудно, чи що.

Все-таки наявність чотирьох сезонів в році урізноманітнює наше життя, допомагає більш чітко будувати плани і змушує по-своєму цінувати кожну пору. І особливо літо, яке наступає завжди непомітно, а пролітає так стрімко, що часом починаєш сумніватися, чи було воно взагалі … І якщо було, то де в цей час був ти?!

Однак усіх цих сумнівів можна легко уникнути, навіть якщо літньої відпустки в цьому році у вас не передбачається, а сімейний бюджет прозоро натякає, що найприйнятніший вид відпочинку на вихідних – це летаргічний сон. Порада проста: не падати духом, не лінуватися і ні в якому разі не піддаватися на провокації! Хороший отдых этим летом, например, – стрип бар Киев.

Можна скласти списочок приємних для себе речей, які допоможуть запастися враженнями і вітамінами, щоб пережити дощову осінь і холодну зиму в доброму гуморі! Прикріпити його на холодильник і з задоволенням викреслювати пункт за пунктом, щоб завжди мати під рукою речовий доказ того, що це затишне, сонячний час було прожито недаремно!