Екс-керівник Рівненської поліції переходить до нового департаменту, який опікуватиметься Рівненською, Волинською та Житомирською областями

Сьогодні, голова Національної поліції України Сергій Князєв представив нового керівника поліції в Рівненській області Валерія Самчука, повідомляє Рівне-1.

Попередній керівник управління Валерій Присяжнюк тепер працюватиме у столиці.

Князєв заявив, що переведення генерала Присяжнюка пов’язане зі створенням при Нацполіції нового департаменту. У ньому він опікуватиметься громадською безпекою трьох областей — Рівненської, Волинської та Житомирської.

“Валерій Павлович достатньо висококваліфіковано показав себе на попередніх посадах на яких він виконував обов’язки останні роки. Було прийнято рішення і створений серйозний такий департамент і зарахувати його туди для проходження служби. Він буде опікуватися питаннями, в першу чергу, Рівненською, Волинською та Житомирською областями, як по охороні внутрішньої безпеки так і з іншими проявами, які можуть бути пов’язані з роботою органів внутрішніх справ”,- сказав Князєв.

Валерій Присяжнюк родом із Житомиржини. Керував рівненськими поліцейськими з грудня 2016 року. З 2008 року по березень 2010-го був начальником управління Міністерства внутрішніх справ України в Житомирській області.