Фонд гарантування розпродає земельні ділянки Дельта Банку. Деякі з них і на Житомирщині

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставив на продаж 456 земельних ділянок , які знаходяться на балансі АТ Дельта Банк.

Про це повідомила прес-служба відомства.

“27 червня та 11 липня у системі ProZorro. Продажі відбудуться аукціони з продажу земельних ділянок, що перебувають на балансі АТ Дельта Банк. Загалом на перші торги окремими лотами виставляються 456 земельних ділянок, а їх загальна стартова ціна перевищує 1 мільярд гривень. Усі активи перебувають у заставі НБУ”, – йдеться в повідомленні.

Більшість земельних ділянок, виставлених на продаж, розташовуються в Київській області – в Києво-Святошинському, Бориспільському, Васильківському та Макарівському районах.

Ще кілька лотів – земельні ділянки, розташовані у Великоберезнянському районі Закарпатської області і в Брусилівському районі Житомирської області.

Цільове призначення об’єктів різне: від житлової та громадської забудови, розміщення та експлуатації адміністративно-побутових будівель, об’єктів інфраструктури до ведення особистого селянського господарства, садівництва або підсобного господарства.

Найдорожчий лот – земельна ділянка площею понад 15 га в с. Старі Безрадичі Обухівського району Київської області.

Початкова ціна реалізації лота – 47,9 млн гривень.